torsdag den 20. februar 2014

Tusindvis af webshops klar til at kickstarte ny Paii mobilbetaling

Flere tusinde danske webshops får gratis mulighed for at tilbyde betaling gennem app'en Paii, som fire store mobilselskaber har lanceret i dag. Hurtig udbredelse skal gøre det lettere at købe og sælge varer online.
Vi besøger webshops på mobilen som aldrig før, og manglen på en mobilvenlig betalingsform har derfor været en sten i skoen på danske e-købmænd. Ikke længere.

De fire store danske mobilselskaber har i dag lanceret app'en Paii, der gør det hurtigt og nemt at betale fra mobilen, uden kreditkort. Den Randers-baserede it-virksomhed DanDomain har deltaget i udviklingsprocessen, og det kommer nu flere tusinde danske e-købmænd til gode.

De får som de første gratis adgang til at tilbyde kunder betaling med Paii, og administrerende direktør Ronnie Bach Nielsen håber, at mange webshops vil hoppe på fra start.

"Paii er en gave til e-handel, fordi den kan konvertere flere besøg fra mobiltelefoner til salg. Som udbyder af den mest udbredte e-handelsplatform har vi, på vores kunders vegne, stor interesse i, at Paii bliver udbredt hurtigst muligt. Jo flere der tager mod mobilbetaling, jo flere vil hente app'en," siger han.

Adgang til syv millioner SIM-kort
Hos selskabet 4T Mobile Payments, der står bag Paii, ser man samarbejdet med DanDomain som en vigtig brik i udrulningen af app'en, som kan anvendes fra ikke færre end syv millioner SIM-kort i smartphones og tablets.

"DanDomain er en stærk spiller på markedet for både webshops og betalingssystemer, og så har de vist sig som en fleksibel samarbejdspartner. Vi har begge meget høje forventninger til, at Paii vil til at øge kundernes konverteringsrater inden for e- og mobil-handel," siger marketingdirektør Mike Cottle.

Ronnie Bach Nielsen mener, det er afgørende for udbredelsen af den nye betalingsform, at alle store teleselskaber står bag. Og han ser det historiske samarbejde som endnu et tegn på, at e-handel er blevet en vækstmotor.

"Der er en enorm interesse for at udvikle støttefunktioner, der gør det lettere at købe og sælge varer online. Det gælder alt fra forsendelse, betaling og markedsføring til lagerstyring, bogføring og kobling mellem fysisk butik og webshop. E-handel har et kæmpe vækstpotentiale, og mange brancher ønsker at hægte sig på udviklingen," siger han.

DanDomain, der er Danmarks største udbyder af e-handelssystemer, tilbyder en gratis Paii løsning resten af 2014. Teknikken bag er testet i samarbejde med webshoppen MyTrendyPhone, der har over 100.000 varenumre og tre millioner kunder.

Læs mere her

tags: markedsføring, Danmark, direktør, bilen, Randers, virksomhed, mobilselskab, e-handel, marketingdirektør, forsendelse, 2014,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar