fredag den 28. februar 2014

KNAPP vinder ny stor order fra onlinevirksomheden wehkamp.nl

KNAPP AG skal forestå automatiseringen af et nyt distributionscenter for e-handelsspecialisten wehkamp.nl i Holland. wehkamp.nl er Hollands førende onlineportal inden for salg af tøj og sko, computertilbehør, teleartikler, møbler og husholdningsapparater.
Den hollandske onlinegigant oplever i øjeblikket en årlig vækst på 15-20 %, der gør det muligt at investere i et nyt højeffektivt distributionscenter i Zwolle. Med 1,7 mio. registrerede kunder, 200.000 varer på sigt og 20 mio. forsendelser om året stilles der store krav til wehkamp.nl's nye distributionscenter. Bortset fra en enorm mængde forsendelser og et konstant skiftende sortiment er wehkamp.nl's primære mål at imødekomme kundernes behov. Under overskriften "levering samme dag og næste dag" skal systemet kunne reagere hurtigt og håndtere sent indkomne ordrer. Dette kræver en fleksibel løsning, der hurtigt kan tilpasse sig onlinehandlens skiftende krav.

wehkamp.nl valgte derfor en e-handelsløsning fra KNAPP, der er baseret på OSR Shuttle-teknologien. OSR ShuttleTM systemet fra KNAPP har en kapacitet på en halv million lagerpladser og håndterer 98 % af den samlede ordrevolumen. De ergonomiske Pick-it-Easy-arbejdsstationer anvendes til varer-til-person-plukning i en intuitiv proces, der reducerer fejlprocenten betydeligt. Med "One-Touch-Picking" kan en ordre være klar til afsendelse 30 min. efter, at den er modtaget. Opgaver i forbindelse med afsendelse, som f.eks. sortering og færdiggørelse (herunder ilægning af dokumenter og lukning af forsendelsesemballage), foregår automatisk. Lagerlogistiksoftwaren KiSoft garanterer effektiv håndtering og løbende kontrol af alle processer.

Det nye lager åbner efter planen i 2015 og vil kunne afsende 200.000 pakker om dagen. Thorsten Beck Hansen, adm. direktør i KNAPP A/S Danmark glæder sig over den nye ordre: "Dette projekt er et godt eksempel på vores filosofi Making Complexity Simple. Den gennemprøvede OSR Shuttle-løsning sikrer, at alle varer altid er tilgængelige uanset omsætningskategori. Løsningen er også 100 % modulopbygget. Vore kolleger i Holland og Østrig har haft et fremragende samarbejde med wehkamp.nl, og vi glæder os til at realisere projektet".

KNAPP AG:
KNAPP AG er en international virksomhed, som beskæftiger sig med lagerautomatisering og lagerlogistiksoftware. Virksomheden har hovedkontor i Østrig og har 2.300 ansatte på verdensplan. Den høje eksportandel på 98 % afspejler virksomhedens internationale profil: KNAPP har 20 datterselskaber og 13 repræsentationskontorer rundt om i verden. I det seneste regnskabsår opnåede virksomheden med 380 mio. euro sin hidtil største omsætning.

KNAPP A/S:
KNAPP er i Danmark repræsenteret med salgs- og serviceorganisation i Næstved på Sjælland. Vores team i Denmark har i alt mere end 60 års erfaring inden for logistikoptimering. Hos KNAPP i Danmark ser vi det som vores fornemste opgave at få vore kunder professionelt igennem hele projektssalgsfasen indtil indgåelsen af kontrakten. Implementeringen sker centralt fra vores hovedkontor i Graz, Østrig


Læs mere her

tags: Danmark, euro, Holland, direktør, Sjælland, regnskab, Næstved, portal, Næstved, computer, datterselskab, omsætning, virksomhed, teknologi, Østrig, organisation, e-handel, forsendelse,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar