lørdag den 3. november 2012

Se musikudstyr i showroom og køb det billigt på nettet

Drømmer du om at se varen, inden du handler på nettet Det er nu blevet muligt i Egå, hvor SoundStore XL har åbnet showroom med lys- og lydudstyr til musikelskere

Lysstrålerne strømmer rundt og test af en røgmaskine har netop lagt en fin tåge rundt i lokalet. Musikken dunker blidt ud af en række højtalere, som hvad størrelse angår ikke er for folk med hang til minimalistisk indretning. SoundStore XL s nye showroom på xx kvadratmeter indeholder alt, hvad en musikelsker ellers blot drømmer om at få indenfor rækkevidde, når han surfer rundt på nettet.
Med vores showroom gør vi internethandel fysisk. Vi giver vores kunder mulighed for at få de billigste priser på professionelt udstyr samtidig med, at der er mulighed for at se varen inden køb, siger Allan Bagger, direktør for SoundStore XL.

SoundStore XL er med over 100.000 varenumre Danmarks største online musikforretning med musikinstrumenter og professionelt lys- og lydudstyr. Målgruppen er musikbranchen, diskoteker, barer, restauranter og private musikelskere kort sagt alle som har brug for professionelt grej indenfor lys og lyd.

Showroom-tendens fra USA

Det er strømninger fra USA, som nu er nået til Danmark. I USA breder trenden med showrooms sig i takt med, at internethandlen overtager en stigende del af den konventionelle handel i fysiske butikker.
Den samme tendens ser vi nu i Danmark. Folk vil hjertens gerne spare 25 procent på at købe professionelt lys- og lydudstyr hos os, men mange foretrækker fortsat at se og røre ved produktet inden køb. Den mulighed giver vi nu med et showroom, hvor langt de fleste af vores varer er udstillet, siger Allan Bagger.
Konceptet med lave og konkurrencedygtige priser på alt fra DJ-udstyr, lys, lyd til musikinstrumenter og sceneudstyr forudsætter, at betjeningen holdes på et minimum. Pris og vareinformation får kunden ved selv at scanne QR-koden på en vare, hvorefter ordren kan gennemføres online. Man kan låne en iPad, men ellers er det høflig selvbetjening, hvilket er en af årsagerne til, at SoundStore XL har prisgaranti og kan matche prisen på alle danske og tyske webshops, fortæller Allan Bagger.

Bar og bordfodbold

SoundStore XL s nye showroom skal bruges til mere end blot udstilling af varer.
Vores intention er at tilbyde flere oplevelser end en konventionel internetbutik, så derfor har vi bordfodbold og en bar, hvor der serveres drinks. Vi har også opsat en fuldt udstyret scene, hvor der er mulighed for at prøve lys og lyd for fuld skrue. Kort sagt så vil vi gerne have, at vores kunder tænker: Det var en fed oplevelse at besøge SoundStore XL . Og så håber vi selvfølgelig, at de har lyst til at komme igen, siger Allan Bagger.
Der er mulighed for at kigge indenfor hos SoundStore XL på Dalsagervej alle hverdage mellem 10 og 16.30.

Faktaboks:
SoundStore XL
Ledet af Allan Bagger der i alt driver fem webbutikker med alt indenfor musikinstrumenter og professionelt lys- og lydudstyr.
SoundStore XL holder til på Dalsagervej 25, Egå, i de lokaler, hvor Bendt Brandt tidligere havde sit domicil.
Det 700 kvatdratmeter store showroom har åbent hverdage mellem 10 og 16.30.
Læs mere på SoundStoreXL.com

Billedtekst:
SoundStore XL har åbnet showroom på Dalsagervej i Egå. Allan Bagger driver i alt fem internetbutikker, som handler med musikinstrumenter og professionelt lys- og lydudstyr.

Læs mere her

tags: USA, Danmark, direktør, internet, restaurant, fodbold, Bagger, diskotek, konkurrence, Fakta,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar