søndag den 4. november 2012

Nyd din e-cigaret helt uden nikotin ? men med samme tilfredsstillelse

Nu kan du købe en væske med nikotinerstatning til e-cigaretter fra et dansk firma. Tobakstops væske, fremstillet i EU, giver ifølge erfarne rygere den samme tilfredsstillelse som væsker med nikotin. Vores væsker testes løbende af TÜV for at sikre kvaliteten.

Hidtil har e cigaret rygere været henvist til at tanke deres e-cigaretter op med væsker, der indeholder sundhedsskadelig nikotin - eller med ildelugtende nikotinfri produkter af tvivlsom oprindelse. Nu tilbyder » Tobakstop.dk som det første danske firma, at du kan købe væske med nikotinerstatning til e-cigaretter.

Tobakstop er produceret i Europa under stramme EU-regler og giver rygeren den samme fornemmelse af tilfredshed, eller det samme sus , som hvis der var nikotin i. Den indeholder en nikotinerstatning, som er fremstillet af urter, krydderier og andre ingredienser, der er klassificeret i kategorien fødevarer.

Som en sikkerhed for rygerens sundhed og for at sikre kvaliteten tjekkes væsken løbende på et uafhængigt laboratorium. Tobakstop er fremstillet i EU og kontrolleres af
» TÜV (Technischer Überwachungs-Verein).

Garvede e-cigaret rygere: Det virker!
TEST: 150 erfarne brugere af e-cigaretter, blev inviteret til at teste væsken. De havde alle prøvet adskillige andre produkter med forskellige aromaer og nikotin styrker i forvejen. Dommen var:

· 94 % mener, at Tobakstop er lige så god eller bedre end nikotin væsker
· 97 % vil anbefale Tobakstop til en ven
· 94 % vil købe Tobakstop
· 89 % af de frivillige testere ønsker aldrig at ryge tobakscigaretter igen

Gode priser på tobakstop.dk
Tobakstop væsken leveres i flasker a 10 ml. Tobakstop fås i forskellige styrker og med forskellige aromaer, bl.a. tobak, frugt, vanilje, spiritus og kaffe. Køb og læs mere på » Tobakstop.dk, som er eneforhandler i Danmark.
Hvad er en e-cigaret

Elektroniske cigaretter, e-cigaretter, er det nye svar på rygning. Det 21. århundredes udvikling af en frihed, der nydes af mange millioner mennesker over hele verden - og uden de 5.300 kemikalier, der hidtil er identificeret i cigaretrøg.

En e-cigaret afgiver kun en kølig vandbaseret damp, der er langt mindre skadelig end tobaksrøg. Dampen indeholder hverken tjære, kulilte eller de store mængder kræftfremkaldende stoffer, der findes i tobaksrøg.

Læs mere på: » tobakstop.dk/content/12-hvad-er-en-e-cigaret

Læs mere her

tags: Danmark, Europa, EU, kemi, krydderi, tobak, kaffe, frugt, nikotin,

1 kommentar:

  1. I believe ijoy capo 100 kit is one powerful vape sub ohm tank, that produces more vapor than you'll ever need. On the other hand, it is quite a simple product as well, really easy to use. To sum it up, eleaf istick tria battery works great and lasts for a long time. Definitely our #1 pick and we vape it all the time.

    SvarSlet