lørdag den 3. november 2012

Ny webshop med billige antenne- og elartikler

Så er der godt nyt for dig, der har antennerne ude efter gode priser på antenne- og elartikler.

Znappi.dk er en ny hjemmeside, der vil gøre det nemmere, hurtigere og ikke mindst billigere at anskaffe sig kvalitetsmaterialer.

Sortimentet omfatter bl.a. digitale modtagere, digitale antenner til stuen, campingvognen eller båden, kabler i alle afskygninger, fordelere, forstærkere, paraboler, LNB, stik og stikdåser samt HDMI udstyr. Znappi.dk arbejder løbende på at tilføje flere produkter i webshoppen og hører også gerne fra kunder, der har særlige ønsker.

Prismæssigt vil znappi.dk være en konkurrencedygtig webshop med billige produkter uden dog at gå på kompromis med kvaliteten på udstyret.

På hjemmesiden finder man ligeledes vejledninger og brugbare informationer, der har værdi for gør det selv antenne montøren.

Derudover har znappi.dk oprettet en kundeklub på Facebook, hvor nuværende og kommende kunder kan komme til orde, få besvaret deres spørgsmål og blive orienteret om konkurrencer, gode tilbud, auktioner mv.

Læs mere på www.znappi.dk. Her kan du også deltage i konkurrencen, hvor der blandt de rigtige besvarelser trækkes lod om en smart lille iPod shuffle.

Læs mere her

tags: Facebook, DMI, iPod, campingvogn, konkurrence, kaffe,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar