søndag den 4. november 2012

Wav(e) to the people

Et samarbejde mellem RedAntenna og Gateway Music

RedAntenna er stolte over at kunne præsentere sin første online MusikShop i Danmark. I samarbejde med distributions- og pladeselskabet Gateway Music, har RedAntenna nu gjort hele Gateways katalog tilgængeligt for salg via Gateways egen hjemmeside. Dermed er unødvendige mellemled væk, og et direkte link skabt mellem musikere og forbrugere.

Shoppen bliver et af de første steder i Danmark, hvor man kan downloade musikken i det højeste ukomprimerede format, Wav. Det vil naturligvis også være muligt at købe musikken i almindeligt Mp3-format.
Det har været et stort ønske for os at kunne tilbyde det bedst mulige online-produkt. Ved at gøre musikken tilgængelig i Wav-formatet, giver vi musikere og andre kræsne lyttere muligheden for at købe musikken i bedste kvalitet. Mette Ellebye-Larsen, Gateway Music

Samarbejdet inkluderer udover shoppen, en online-player, hvor man kan høre uddrag af alle tracks fra hele kataloget.

Om RedAntenna
RedAntenna er startet i 2009 som reaktion på de voksende udfordringer i musikbranchen. RedAntenna tilbyder en ny distributionsmodel, hvor musikere via egne mini-shops kan sælge direkte til forbrugerne uden dyre mellemled.

Om Gateway Music
Dansk Musiker Forbund etablerede i 2006 selskabet Gateway Music.
Gateway varetager rollen som distributionsselskab/pladeselskab og hjælper musikere med rådgivning og distribution til at udgive egne indspilninger. Ved brug af Gateway bevarer musikerne alle rettigheder selv.
www.gateway.dmf.dk

Læs mere her

tags: Danmark, 2009, downloade, 2006,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar