fredag den 16. november 2012

Bizznisse e-kalenderen er personalejulegaven, som giver trivslen et løft

Det er ved at være sidste chance for i år, hvis stemningen på arbejdspladsen skal have et løft. Bizznisse e-kalenderen er afdelingens egen julewebsite med opslagsvæg, daglige udfordringer , redskaber og umiddelbar feedback fra de travle indre nisser. Dagligt kræves der blot et par minutter af den ansatte, som med et klik fra mailen er i gang. Et eksempel på udfordringer i en travl tid er bl.a at huske at give anerkendelse, samt at vise behørig hensyn til kollegerne. Den løbende feedback foregår igennem nissernes kvittering med belønnings- eller strafpoints. Derigennem bliver ansvaret for hinanden og opgaveløsningen åbenbar. Det booster samarbejdet.
Bizznisse e-kalenderen bygger op til en munter juleafslutningsfinale med konkurrencer og kåringer af decembers største nissepersonligheder.

Hjælp til selvhjælp
Det er den erhvervspsykologiske virksomhed, PsykologSparringen, der har udviklet Bizznissee-e-kalenderen. Indehaver Linda Andersen fortæller om baggrunden for konceptet: På mange arbejdspladser bliver der stadig mindre tid til samvær om samarbejdet. For ansatte kan det få konsekvenser for motivationen og meningen med at gå på arbejde. I værste fald ender det med stress og røde tal på bundlinjen. Bizznisse e-kalenderen sætter fokus på anerkendelsen og fællesskabet i afdelingen, hvor hver især kan vælge at gøre en forskel. Derved kan december måned blive begyndelsen til hjælp til selvhjælp og større arbejdsglæde.

2 minutter dagligt gøder trivselen
Det meste foregår via mailen med et klik, som åbner afdelingens egen enkle webside. De aktiviteter, der igangsættes, kan foregå under kaffepausen, ved kopimaskinen eller måske over længere distancer vha Ipad eller Iphones. Det styrker organisationens sammenhængskraft.

E- samarbejdskalenderen behøver ikke at lægge beslag på mere end et par minutter dagligt. Men den tid kan vise sig at være godt brugt, når stemningen løftes og der bliver mindre stress.

Bizznisse e-kalenderen booster samarbejdet.
Prisen er kr.: 3990 ekskl. moms
Se animation på Utube
http://youtu.be/2szjM_qvKaQ

Bizznisekalenderen fås også i spiludgave.


Læs mere her

tags: december, virksomhed, stress, moms, psykologi, organisation, motivation, konkurrence, kaffe,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar