onsdag den 21. november 2012

Amerikanske handelsvaner til Danmark med fuld kraft

Black Friday er årets største handelsdag i USA. Fænomenet er på vej til Danmark og netbutikken Komplett.dk forventer op til en tredobling af omsætning og antal besøgende fredag 23. november.

Det er nu 2. år vi starter opløbet mod julesalget med Black Friday, siger Morten Beutelmann, salgschef hos Komplett.dk. Vi tror det amerikanske fænomen vil blive langt større i Danmark i årene der kommer. I USA er dagen fastlagt til fredag efter Thanksgiving (i år 23. november). Her har de fleste nord-amerikanere fri fra arbejde og benytter dagen til at gå på juleshopping. Mange butikker holder døgnåbent og kører samtidig store tilbudskampagner. Denne dag giver en god indikation på hvordan julehandelen bliver og i mange tilfælde slår det direkte ud på USA-børsen.

Komplett.dk forventer stor fremgang i år, fortsætter Beutelmann. Stadig flere danskere har fået øjnene op for Black Friday gennem forskellige TV-serier, og vi er sikre på, at rigtig mange benytter sig af dagen til at gøre en fantastisk handel, få styr på julegaveindkøbene i god tid og samtidig undgå den værste julestress. Sammen med blandt andet Apple trækker vi tendensen til Danmark, afslutter Morten Beutelmann.

Om Komplett.dk:
Komplett.dk er en dansk netbutik ejet af Komplett Group som er en ledende skandinavisk aktør med 10 netbutikker. Komplett Group har 450 ansatte og hovedkontor i Norge. Læs mere på www.komplett.dk og www.komplett.com

Fakta om Black Friday:
Årets største shoppingdag i USA og Canada
Finder sted første fredag efter Thanksgiving
Navnet Black Friday opstod i Philadelphia for at beskrive den tunge og forstyrrende trafik (trafikkaos) som ville opstå dagen efter Thanksgiving
Dagen er en vigtig indikator på hvordan julehandelen vil blive et barometer som viser folks vilje til at bruge penge

Læs mere her

tags: USA, Danmark, TV-serie, Norge, Canada, julegave, omsætning, penge, stress, skandinavisk, Fakta,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar