torsdag den 22. november 2012

e-takeaway vinder to priser for årets bedste app

FashionPeople - fashion for the people

Du er her: Forside
404 - sorry
 
FIND BUTIK HER

  
SENESTE NYT

Artikler
 
NYESTE BUTIKKER


SENEST OPDATEREDE BUTIKKERMEST BESØGTE BUTIKKERMINDST BESØGTE BUTIKKERTILFÆLDIGE BUTIKKER


Seneste Søgninger


Tøj
Gør FashionPeople til din startside - Tilføj FashionPeople til foretrukne - Privacy Policy - Smykker
Madportalen e-takeaway.dk ryddede bordet ved weekendens mobile Award Shows og satte sig både på prisen Bedste danske app 2012 og Bedste app 2012

Det er blot to måneder siden, at madportalen e-takeaway.dk lancerede Danmarks første madbestillings-app, men firmaet kan allerede nu løfte armene og fejre succesen.
Weekenden bød nemlig på to fornemme priser, da e-takeaway vandt prisen Bedste danske app 2012 ved årets Mobil Awards på Nationalmuseet, og få dage senere kunne det krydre succesen med prisen Bedste app 2012 på Best of Beep 2012 i Bella Centeret.

Vi er meget stolte og beærede over nomineringerne til begge Award Shows, hvor mobil app en jo er blevet udvalgt blandt flere tusinde apps og dét faktum, at vi så går hen og vinder begge priser, bekræfter os kun i, at vi har udviklet og lanceret et rigtig godt produkt, udtaler direktør Thomas Cort Hansen.

Formålet med e-takeaways app har i hele processen været at have fokus på brugerens look and feel oplevelse ved at søge og bestille mad på smartphonen. At skabe en merværdi ved at gøre det endnu lettere med e-takeaways mobil app, hvor man kan bestille sine favorit-menuer med få klik, uanset om man sidder med mobilen i bussen eller toget på vej hjem fra arbejdet. Eller bare sidder i sofaen med en iPad foran TV og ikke lige gider rejse sig.

Og netop dét fokus blev også fremhævet i motivationen fra dommerpanelet ved Mobil Awards 2012 på Nationalmuseet:

En god app behøver egentlig ikke at skulle kunne så vildt meget, den skal bare have et mål med det, den vil et mål og et koncept, der rigtig gerne skal gøre alt lettere for os forbrugere. Er app en så samtidig flot banket op, ja så kan vi kun sige, at vi har en vinder.

Trods de flotte priser vil e-takeaway dog fortsætte videreudviklingen af app en og gøre den endnu mere brugervenlig og geografisk dækkende.

Inden for kort tid vil vi komme med en opdateret version af app en til bl.a. iPad, Windows Phone og med en Gem Kort funktion til hurtig betaling, samt Facebook integration mv. Samtidig er det selvfølgelig vores ambition at brugere i hele Danmark skal have mulighed for at benytte app en ved at få mange flere pizzeriaer og restauranter koblet på e-takeaway.dk, også uden for Storkøbenhavn, lyder det fra direktør Thomas Cort Hansen.

Den nye mobil app er udviklet i samarbejde med Springfeed og kan downloades i App Store, Google Play (tidl. Android Market) eller via www.e-takeaway.dk.

For yderligere information:
Thomas Cort Hansen, direktør
E-mail: tch@e-takeaway.dk, mobil: 22 39 22 93


Baggrund
www.e-takeaway.dk blev lanceret i 2003, og virksomhedens mission er:
- at blive den mest brugervenlige formidler af takeaway-mad på internettet og smartphonen
- at hjælpe restauratører med at markedsføre og sælge deres produkter online
- at tilbyde det største og bredeste udvalg af takeaway-mad på internettet og smartphonen
- at udvikle og forbedre bestillingsprocessen af takeaway-mad i Danmark


Læs mere her

tags: Danmark, direktør, internet, 2003, restaurant, bilen, downloade, Facebook, portal, Google, Android, 2012, virksomhed, nominering, Bella Center, motivation,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar