mandag den 10. september 2012

Forkæl dine Apple produkter med træ, læder eller carbon - Make a staement - skin it your way

Apple Skins og Covers

q-skins.dk er Skandinaviens største selvproducerende virksomhed inden for skins og covers til en en lang række Apple Produkter, til yderst konkurrencedygtige priser!
Vi tilbyder på nuværende tidspunkte skins og covers til:

- Apple iPhone 3 & 3GS (fra 80,-)
- Apple iPhone 4 & 4S (fra 100,-)
- Apple TV + Remote (fra 150,-)
- Apple iPad 1 (fra 160,-)
- Apple iPad 2 & The new iPad 3 (fra 180,-)
- Apple Macbook Pro & Air (fra 230,-)
- Apple Accessories mf. (fra 90,-)

Skins og covers fås i hhv.

- læder
- træ
- metal
- carbon
- enkelt farver

Q-skins.dk bygger på oplevelsesøkonomien, hvor visuelle forandringer gør en forskel med hensyn til oplevelsen af forbrugerens produkt. Vores primære fokusområde er B2C markedet, hvor vi forsøger at fange alle målgrupper, som finder vores produkter interessant. Vi har indtil videre haft særlig mange købere i aldrene 14-54 år. For at fuldende oplevelsen tilbyder vi endvidere baggrunde som matcher alle vores folier.

Hos q-skins.dk Producere vi selv vores skins, dette gør vi naturligvis fordi vi går meget op i kundetilfredshed. Ved selv at producere vores skins og covers har vi konstant omgang med vores produkter, inden de sendes afsted til kunden. så vi ved at produktet lever op til kundens forventninger.
Yderligere benytter vi kun materialer af absolut højest kvalitet til produktionen, hvilke vi får fra 3M og HEXIS, som må siges at være førende folieproducenter. Folien vi bruger ved produktion kendes bl.a. fra fly, og bil industrien. Folien er yderligere en slidstærk 3-dimensionel folie, som beskytter mod ridser og støv, samtidig med at det giver et stilrent look.

Vores skins og covers er ikke kun henvendt mod privat personer, som blot ønsker at skille sig ud fra mængden, på en stilfuld måde. Vi tilbyder hos q-skins.dk også special ordre, som er mere B2B orienteret. Tanken med vores Special ordre, er at give virksomheder og deres ansatte, muligheden for visuelt at skille sig ud på f.eks. messer og konferencer, i form af virksomhedsnavne, logoer, flag som printes på vores covers.

Vi beskæftiger os samtidig inden for et markedsområde, som er i rivende udvikling, da teknologien hurtigt bliver forældet, i takt med nye gadget lanceringer.
Vi følger derfor med udviklingen og vil være først med nye skins og covers til de nyeste gadgets.
Vi vil hos q-skins.dk være bedst og billigst, og tilbyder derfor også gratis forsendelse på alle ordre i hele Skandinavien, uanset ordrens størrelse, og bestiller du inden kl. 15.00 afsendes din ordre samme dag.

Som en ekstra lille detalje tilbyder vi en speciel limited edition serie, hvor alle vores skins i denne serie er nummererede og udbydes i 100 stk fordel på alle vores skins.

Like q-skins.dk på vores facebook side og modtag løbende vores rabatkuponer, tilbud, limited edition skins, nye lanceringer mm.
http://facebook.dk/qskins

Eller tilmeld dig vores nyhedsmails på vores hjemmeside.
http://q-skins.dk

Vi håber meget at dette har vakt interesse hos nogle, så vi kan servicere jer med stilfulde skins og covers til netop din gadget.

Brug følgende rabatkode og spar 50% på alt i shoppen:
"Facebook"

q-skins.dk
Make a statement - Skin it your way

Læs mere her

tags: økonomi, Facebook, virksomhed, teknologi, iPhone, konkurrence, Skandinavien, forsendelse,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar