søndag den 9. september 2012

Osuma.dk giver mere fritid i hverdagen

Online supermarkedet, Osuma.dk, tilbyder nu østjyderne en ny og endnu mere fleksibel måde at købe dagligvarer på. Glem alt om stress, bilkøer og lange arme og få leveret dine dagligvarer på køkkenbordet samme dag som du bestiller dem.

Det er ikke noget nyt at danskerne i større grad er presset i hverdagen. Osuma.dk s løsning gør det lettere for østjyderne at få arbejde, madlavning og fritidsaktiviteter til at gå op i en højere enhed siger driftschef Tommy Petersen fra Osuma.dk.

Osuma.dk har Danmarks mest fleksible leveringsvilkår på området og der kan bestilles frem til kl. 10.00 på leveringsdagen. Varerne leveres fra kl. 13.00 og helt frem til kl. 21.00 alle hverdage. På den måde imødegås kundernes ønske om en nemmere planlægning af dagligvareindkøb.

For at opnå en tæt dialog med sine kunder har Osuma.dk nedsat en fokusgruppe. Denne har understreget vigtigheden af, at de kan få deres varer leveret allerede 3 timer efter bestilling på leveringsdagen.
Desuden har samarbejdet med fokusgruppen resulteret i, at Osuma.dk for nylig indførte sms-service. Dette betyder, at kunden får besked om, at deres varer er pakket og klar til levering og om der er eventuelle ændringer.

Osuma.dk har indtil videre mere end 2½ år på bagen og leverer i øjeblikket i 38 postnumre i Østjylland.
Alle varer pakkes på leveringsdagen af Kvickly Ry, og sortimentet hos Osuma.dk omfatter foruden frugt og grønt, slagtervarer og økologi også frostvarer, kioskvarer og håndkøbsmedicin.

Læs mere her

tags: Danmark, medicin, Østjylland, supermarked, stress, økologi, Kvickly, frugt,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar