torsdag den 1. september 2016

60 års jubilæum og masser af nyt lys!


Dette efterår emmer af nyt spændende design og nye varianter af nogle af de største klassikere inden for dansk møbeldesign hos brdr. friis møbler. Her er det bl.a. producenterne Fritz Hansen og Louis Poulsen der står bag nogle af de mest interessante!Fritz Hansen lancerer nogle af Poul Kjærholms mest kendte designs - den smukke og klassiske loungestol PK22TM i en eksklusiv læder samt PK61TM loungebordet i en dyb grå marmor. Sættet er designet tilbage i 1956, som hans aller første designs, og fylder i år 60 år – og det fejres med et unikt jubilæumssæt der eksklusivt sælges i et år fra 1/9-2016 til 1/9-2017!

Både loungestolen og bordet har et unikt og elegant design som i den grad lever op til Poul Kjærholms kompromisløse søgen efter perfektion.

Stolens sæde og ryg er betrukket med en eksklusiv Royal Nubuck læder i farven Stone.
Loungebordet er produceret med Petra marmor i en dyb grå farve med matteret overflade. Stel på både stol og bord er i satinbørstet rustfrit stål med en galvanisk antracitbelægning.

De matte overflader og grålige nuancer på jubilæumssættet giver en unik elegance til begge produkter der smukt forener dem som et sæt.
Og ikke nok med 60 års jubilæum af lækre loungemøbler – der er også masser af nyt lys i bedste kvalitet og smukt design.

Lampeproducenten Louis Poulsen har været skarpt på banen i år med lancering af flere nye designs til deres sortiment. Bl.a. VL38 serien bestående af bordlampe, gulvlampe og væglampe i børstet messing og hvid mat lak, der smukt forskønner og lyser ethvert rum op. VL45 Radiohuspendlen er ligeledes et nyt skud på stammen – en pendel i hvidt opalt glas med børstet messing. Formen er organisk og blød og skaber lys og ro omkring sig. Ydermere er den populære Patera pendel lanceret i en mindre udgave, så der nu kan vælges mellem to størrelser til både større og mindre rum.

Louis Poulsen har også leget med masser af farver i udviklingen af den nye udgave af Panthella bordlampen i en mini størrelse. Panthella mini fås nemlig i 11 forskellige friske farver, så der er noget til enhver smag. Designet er enkelt og elegant, hvortil farverne skaber liv og kontraster!
Med masser af nyt spændende lys fra Louis Poulsen og lækre loungemøbler fra Fritz Hansen er der gjort klar til efteråret og de kortere dage, hvor der rykkes ind i stuerne igen og lyset tændes. Både lamper og loungemøbler kan købes fra d. 1/9 2016!

Oplev alle de nye designs hos brdr. friis møbler på Gladsaxevej 311, Søborg eller Mellemvangen 30, Brønshøj eller besøg webshoppen.


Læs mere her

tags: Brønshøj, 2016, Design,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar