torsdag den 16. juni 2016

Massiv tilgang af erhvervskunder kræver justeringer hos Refurb


Hornslet-virksomheden, der handler med genbrugt it-udstyr, splitter nu webshoppen op, så den er mere brugervenlig for både private og erhvervskunder.Refurb, der handler med genbrugt it-udstyr har gennemgået en rivende udvikling siden de i efteråret 2015 rykkede ind i en del af El-Cons bygninger på Sortevej i Hornslet. Især erhvervslivet har fået øjnene op for, at der kan være mange penge at spare ved at købe gode, men brugte pc'ere, mobiltelefoner og tablets og det betyder, at Refurb nu "flytter om" i butikken www.refurb.dk, fortæller marketingchef Peter Hove.

- Vi har også stadig mange private kunder, men vi må bare konstatere, at private og erhvervskunder lægger vægt på nogle forskellige ting. Det har vi i nogen tid forsøgt at rumme på den samme platform, men det udviklede sig desværre til en mindre rodebutik, der hverken var fugl eller fisk, siger Peter Hove.
Men det er der blevet lavet om på nu. På webshoppens hjemmeside er der nu separate indgange til privat- og erhvervskunder og det skulle gerne optimere oplevelsen for begge parter.

- Privatkunderne vil gerne have den faktiske pris inklusive moms, nogen vil gerne købe computere, der er lidt ekstra kraftige fordi de skal bruges til at spille på og så har vi nogle tilbud om finansiering og forsikring, der er rettet specifikt mod privatkunde-segmentet, forklarer Peter Hove.

På samme måde har erhvervskunderne nogle krav om eksempelvis at kunne købe større partier af gangen.

- Derudover oplever vi en stigende efterspørgsel på servere og netværksprodukter, så vi kommer også i stigende omfang til at have nogle forskellige varer på hylderne til de private og erhvervskunderne. Erhvervskunderne kan eksempelvis vælge nogle leasing- og supportløsninger, som måske ikke er helt så interessante for de private. Men har man en virksomhed så kan det være vigtigt at vide, at vi garanterer, at der kan være on site-support eller en ny maskine inden for 24 timer, hvis man oplever et nedbrud, siger Peter Hove.

En anden væsentlig forskel på de to undersider er, at man på erhvervssiden også taler om op- og tilbagekøb.

- Det er jo en lige så væsentlig del af vores forretning som salget. For kan vi ikke købe computere, så har vi heller ikke nogen at sælge. Vi opkøber partier af minimum 10 enheder af gangen, men tager naturligvis også imod større partier Eksempelvis har vi for nyligt købt 2.500 computere af Sønderborg Kommune og vi forhandler i øjeblikket med flere større virksomheder om partier på mellem 3.000 og 10.000 brugte maskiner, fortæller Peter Hove, der på erhvervskundesiden tæller såvel små virksomheder som mere kendte som MHI Vestas, Whiteaway, Movia og mange flere.

Læs mere her

tags: Vestas, computer, virksomhed, penge, erhvervslivet, Sønderborg, moms,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar