fredag den 18. marts 2016

Nyt Dansk boligmagasin – til mænd!


MAN Issues er navnet på et nyt online boligmagasin med Emil Thorup som Chefredaktør. Magasinet udgives af blog- og onlinemagasin virksomheden, We Make Journals. MAN Issues er magasinet og blog til mænd med interesse for bolig, indretning og livsstil. Magasinet er gratis og udkommer første gang d. 18. marts 2016 på man-issues.dk. Den tilhørende blog er allerede i gang og opdateres dagligt."Jeg glæder mig til, at kunne være med til at bevise at mande-magasiner ikke kun behøver omhandle barbergrej og Windows-baserede tablets, men at der findes et (stort) publikum af mænd og drenge der interesserer sig lige så meget for design, indretning og arkitektur som jeg gør. Derudover tror jeg i allerhøjeste grad på online-magasinet som medie, der i resten af verden allerede anerkendes på linje med dets trykte søster, men herhjemme stadig ikke nyder samme respekt. Det håber jeg, at vi kan lave om på." Chefredaktør for Man Issues, Emil Thorup.

MAN Issues vil først og fremmest omhandle bolig, design, indretning og arkitektur, men også livsstil målrettet til mænd – kort og godt, alt det fede i en mands liv.
Det nye magasin får samme høje niveau i æstetik som søstermagasinet Sohome.

"Mænd er hurtigere til at adoptere online ydelser og er langt mere omstillingsparate end kvinder. Mænd i dag er samtidig mere bevidste om deres udseende, fremtoning og interessen for bolig og indretning er, efter vores opfattelse, steget. Man Issues skal være eksklusivt og indbydende. Det skal primært handle om Interiørdesign og indretning, men derudover fyldes der på med masser af livsstil som mode, gadgets, kunst, cykler, bilanmeldelser m.m.", fortsætter Chefredaktør, Emil Thorup.

Om We make Journals.
We make Journals består nu af to gratis online boligmagasiner med tilhørerende blogs; det nye magasin til mænd, MAN Issues, og magasinet Sohome (tidligere Boligcious Lookbook).

We make Journals når samlet ud til ca. 65.000 læsere via blog og de sociale medier, samt magasinet Sohome med ca. 7.000 læsere pr. nummer.

Læs mere her

tags: kunst, virksomhed, 2016, livsstil,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar