tirsdag den 9. februar 2016

Intermezzo imponerer med formidabel siddekomfort til børn og barnlige sjæle


Med de runde former og det naivistiske udtryk er det nyeste skud på stammen fra designvirksomheden Intermezzo svært at stå for.De nye "Animals" puffer er fascinerende design for både store og små og kombinerer humor og siddekomfort i skøn forening.

Dyrene, der danner ramme om Intermezzos nye serie af siddepuffer til stuen eller børneværelset, kan nok bedst karakteriseres som fabeldyr, der dog henter inspiration i de genkendelige farver og former på blandt andet pingviner og mariehøns. Udført i mikrofiber er de charmerende puffer særdeles komfortable og resistente. De holder således til barneleg og fedtede fingre, og betrækket kan tages af og vaskes ved behov.

Claudio Santambrogio står bag dansk-italienske Intermezzo, der har specialiseret sig i moderne design med et utraditionelt twist. Godt design skal først og fremmest være brugervenligt og af høj kvalitet, men det gør ikke noget, hvis det også er sjovt og vækker god energi i dit hjem samtidig.

De unikke 70 x 70 cm store "Animals" puffer kan erhverves til kr. 2250,- på Intermezzos webshop, hvor du ligeledes kan gå på opdagelse i øvrigt interiør til både børneværelset og resten af dit hjem. Efter aftale kan produkterne opleves live i Intermezzos showroom i København, hvor også "Animals" pufferne kan prøvesiddes før endeligt køb.Læs mere her

tags: København, virksomhed, energi, designvirksomhed,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar