torsdag den 27. august 2015

Stærke og smidige fødder med elastik - træn dine fødder og få en fantastisk krop.


Første danske dvd! Fysioterapeut Lotte Paarup udgiver nu sin dvd nr. 30! Denne gang handler det om de intelligente fødder, som er livsvigtige for din krop.De fleste af os danskere bruger vores fødder alt for lidt og uhensigtsmæssigt. Vi pakker dem ind i stift og deformt fodtøj og mange i fodtøj med hæle. Vi bevæger os på hårde jævne underlag dagen lang - og vi bruger bare fødderne for lidt.

Resultatet er stive, dovne og slappe fødder, som har stor risiko for at udvikle en smerteproblematik. Samtidig er det roden til mange problematikker længere oppe i kroppen, som i knæ, hofter, bækken, ryg samt nakke og skuldre.

Stærke og smidige fødder er nødvendigt, hvis du vil have en stærk og smidig krop. Fødderne er alt for undervurderede indenfor træning, men de betyder meget mere, end de fleste kan forestille sig.

Når foden er smidig og samtidig spændstig og elastisk, fungerer din fod lidt som en trampolin og en katapult, for hvert skridt du tager. Dette drager selve foden stor nytte af, men også resten af din krop anvender dette til at bevæge sig med. En fjedrende fod betyder en fjedrende krop, som bedre tåler belastninger.

Hvis foden er stiv, sløv og udtørret, skal et andet sted i kroppen agere trampolin, hvilket det område ikke er designet til. Fødderne er også dine ekstra øjne, da de sanser underlaget. Det betyder bl.a., at din balance er meget afhængig af føddernes parathed.

Det er derfor en god investering, at bruge 30 minutter en gang imellem på dette træningsprogram.

Træningsprogrammet kan anvendes som forebyggelse, eller som genoptræning af foden, som fx. en nedsunken forfod. Programmet henvender sig til alle, der vil have det bedre i både fødder og krop.

Du vil drage nytte af træningen både i din hverdag og i andre former for træning.

Skrevet rigtig meget om fødderne…
Lotte har i mange år skrevet om vores fødder og på denintelligentekrop.dk kan du finde en masse gratis atikler og øvelser om dine fødder. Bl.a. en gratis E-bog med tekst om fødderne og et træningsprogram, hvor du anvender de populære små grønne mini bolde.

Om Lotte Paarup, lottepaarup.dk
Lotte Paarup er uddannet fysioterapeut og indehaver af firmaet Den Intelligente Krop, som bl.a. består af en netbutik samt et Pilates og genoptræningsstudie.

Med over 20 års erfaring indenfor formidling af bevægelse, har Lotte helliget sig den type træning, der kan gøre en forskel på et dybere plan. Hun er kendt for stor entusiasme samt levende og grundig formidling. Hun er innovativ og har en meget høj faglig kvalitet, grundighed samt rummelighed i arbejdet.

Arbejdet med fødderne har fyldt meget i Lottes arbejde de sidste 10 år. Lotte brænder ganske enkelt så meget for emnet, at du ikke kan lade være at følge med. Lotte er desuden foredragsholder, hun udvikler træningsprogrammer til tv og har udgivet en lang række bøger og dvd om træning, sundhed og velvære for hele familien.

Læs mere her

tags: dvd, Intel, sprog,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar