torsdag den 27. august 2015

Dominos Pizza i kraftig ekspansion


Danmarks største pizza-kæde Domino's Pizza er nu nået 20 restauranter, og med udsigt til endnu flere de næste 12 mdr.Domino's Pizza vil fordoble antal restauranter på få år
Domino's Pizza har meget høje ambitioner og har med de seneste åbninger fået mere pizzablod på tanden. Carsten Falk udtaler 'I regnskabsåret 12/13 åbnede vi 2 restauranter, i 13/14 åbnede vi 4 restauranter, og inden dette regnskabsårs udgang har vi åbnet 7 nye restauranter. Næste år forventes det at sætte tempoet yderligere i vejret for at kunne nå målet om 50 restauranter.

Randers åbning top 20 ud af over 8000 butikker på verdensplan.
I marts måned startede Domino's Pizza ekspansionen i Jylland og det skulle vise sig at være en god beslutning. Åbningen i Randers blev blandt de 20 største åbninger af en Domino's restaurant på verdensplan siden 1990, hvilket Carsten Falk, direktør for Domino's Pizza, er utrolig stolt over. Carsten Falk udtaler 'Vi havde lagt meget energi i vores restaurant i Randers og havde på forhånd høje forventninger, men den store åbning oversteg alle forventninger.

At være blandt de største åbninger blandt mere end 8000 på verdensplan siden 1990 er stort. Vi er meget taknemmelige for, at vi blev taget så godt imod i det jyske og ser frem til at spise os ind på Jylland med nye butikker.

Franchisetagere er en mangelvare i Danmark
Ifølge Carsten Falk ligger en del af succesen i at finde de rigtige folk kombineret med et kvalitetsprodukt. Carsten Falk udtaler 'Vi er en forretning som er meget afhængige af dygtige folk. For at kunne servere lækre pizzaer, har du brug for dygtige pizzabagere og chauffører. For at åbne gode restauranter, har vi brug for gode franchisetagere. Derfor leder vi med lys og lygte efter nye franchisetagere som er klar på at åbne flere nye restauranter'.

Carsten Falk fortsætter: 'Vores franchisekoncept er gennemtestet og er en velsmurt maskine, der giver franchisetageren hjælp med alt lige fra butiksåbninger til den daglige drift . Alt vi mangler er hænderne til at udføre arbejdet. Med de nye succeåbninger i Jylland er tilbagebetalingsperioden ændret radikalt, så vores franchisees med ro i maven hurtigt kan åbne nye butikker og kapitalisere yderligere på stordriftsfordelene. '

Carsten Falk tilføjer at forbrugersuccen nok skal findes i det gode produkt kombineret med en attraktiv pris: 'Vi anvender danske højkvalitets råvarer og sender frisk koldhævet dej ud til vores butikker her dag og adskiller os derigennem væsentligt fra de pizzaer som ellers sælges i Danmark. Jeg tror at den danske forbruger er blevet mere kvalitetsbevidst, og når Domino's så samtidig kan sælge det til en billigere pris, så er succeopskriften lagt.'

Læs mere her

tags: Danmark, direktør, restaurant, regnskab, Randers, Jylland, råvarer, energi, franchisekoncept, franchisetager,

1 kommentar:

  1. Easily Boost Your ClickBank Banner Traffic And Commissions

    Bannerizer made it easy for you to promote ClickBank products using banners, simply go to Bannerizer, and grab the banner codes for your picked ClickBank products or use the Universal ClickBank Banner Rotator to promote all of the available ClickBank products.

    SvarSlet