fredag den 14. august 2015

Nu endnu flere sukkerfri bolsjer sødet med stevia


Efter stor forespørgsel fra bolsjeglade kunder hos den populære bolsje-webshop udvides antallet af sukkerfri bolsjevarianter sødet med stevia hos Svanenet.com.Med de nye sukkerfri bolsjer med stevia tilbydes der endnu flere valgmuligheder til de, der ønsker sukkerfri bolsjer uden at skulle gå på kompromis med den unikke smag og høje kvalitet.

Det store sortiment indeholder alle klassikerne - fra Grønne Djævle, Kongen af Danmark og Dameskrå til søde frugtbolsjer med rabarber, hindbær, appelsin, jordbær og pære. Er man til de stærkere bolsjer på markedet er også bolsjer med mild salmiak, menthol eller gammeldags lakrids tilgængelige i de nye sukkerfri stevia-varianter. Sortimentet udvides løbende med nye, smagfulde produkter, så der skulle være nok at vælge imellem for både store og små, hvis trangen til lidt sødt skulle melde sig.

Stevia - et naturligt alternativ til sukker

Stevia-sødemidlet, der udvindes fra verdens sødeste plante, Stevia Rebaudiana, er stadig et forholdsvis nyt produkt på det danske marked, men har i mange år været brugt som det foretrukne sødemiddel på særligt det asiatiske marked, da det både er fri for kalorier og helt igennem naturligt. Svanenet.com ser positivt på den stigende brug af stevia som sødemiddel i nordiske produkter og glæder sig til i fremtiden at udvikle nye bolsjevarianter med den naturlige plante som sødemiddel.

Svanenet.com er førende onlineforhandler af håndlavede bolsjer i Danmark og har specialiseret sig i fremstilling og salg af både almindelige og sukkerfri bolsjer samt logobolsjer til både erhverv og private.

Læs mere her

tags: Danmark, frugt, kalorier,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar