torsdag den 20. august 2015

Dominos Pizza leverer pizza på cykler


Den kendte fastfood-kæde Domino's Pizza er netop begyndt at teste levering af pizza på cykler. 'Mere fokus på miljøet kombineret med endnu hurtigere levering af pizzaerne' er årsagen, fortæller Carsten Falk, direktør for Domino's Pizza.
Domino's Pizza i Danmark er på få år gået fra få restauranter til nu at bestå af 20 restauranter spredt over hele landet. Nu har Domino's Pizza netop sat 3 elektriske cykler i test hos to af restauranterne.
Fokus på miljøet og hurtigere levering af pizzaerne
Domino's Pizza har i mange år været kendte for deres blå scootere som suser rundt i hele verden og leverer varme pizzaer. Ifølge Carsten Falk tror han, at der kommer til at ske en ændring indenfor det område. 'Hos Domino's vil vi også gerne sætte større fokus på miljøet, hvilket vi kan gøre ved at levere pizzaer ud på cykler fremfor knallerter. Derudover har vores første test også vist at vi i nærområderne kan levere pizzaerne hurtigere på cykler end knallerter. Derudover er de unge glade for at få motion – og endda blive betalt for det!' udtaler Carsten Falk med et smil.

Samme høje kvalitet, leveret på samme tid
Selvom man kunne tro at introduktionen af cyklerne ville gøre leveringen af pizzaerne langsommere, så er det ikke tilfældet. Cyklerne er udstyret med en lille elektrisk motor, som hjælper cyklerne på vejen. Det gør at de kan levere pizzaerne på samme tid som scooterne. Derudover er cyklerne også udstyret med Domino's Heatbags, som gør at pizzaerne kan holde sig varme under hele turen.

Test i Valby og Hvidovre
Lige nu bliver el-cyklerne testet I Valby og Hvidovre. Carsten Falk udtaler om den første testperiode 'Vi har allerede haft en meget positiv oplevelse. Det er nemlig meget nemmere at tiltrække som kan lide at cykle, fremfor folk der har knallertkørekort'.

Ambitionen er at rulle det ud på landsplan til den kraftigt voksende kæde, såfremt at det virker for alle parter. Domino's Pizza forventer at have testresultaterne klar I slutningen af året. Ambitionen er på sigt at skifte 50% af knallerterne ud med cykler.

Baggrund:
For lidt over 50 år siden brugte brødrene Dominicks 75$ på at åbne den første Domino's Pizza restaurant. I dag er der mere end 12.000 Domino's Pizza resturanter på verdensplan. Den første Domino's åbnede i 1997 i Danmark.

Læs mere her

tags: Danmark, direktør, restaurant, Hvidovre, Valby, miljø, scooter,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar