onsdag den 3. juni 2015

Intermezzo har lanceret ny designstol


Det italiensk inspirerede møbelfirma Intermezzo har lanceret en ny og unik europæisk produceret designstol ved navnet 'NUMBERS'. Stolen specialfremstilles og fås derfor i forskellige træsorter og farver.Det italiensk inspirerede møbelfirma Intermezzo har lanceret en ny og unik europæisk produceret design stol, der sætter originalitet, kvalitet samt ungdommeligt design i højsædet. Stolen er specialfremstillet og kan derfor bestilles i flere forskellige træsorter og farver.

Design stolen, der har navnet 'NUMBERS', er et nyt stykke design, udarbejdet af den italienske møbeldesigner Brilliani. Intermezzos grundlægger og designer er Claudio Santambrogio, der kommer fra en møbelinteresseret familie nord for Milano i Italien. Heraf kommer også inspirationen til flere af Intermezzos unikke designprodukter.

Sympathy, originalitet og ungdommeligt design

Den specialfremstillede 'NUMBERS'stol, af brandet Billiani, kendetegnes af et nummer på stolens ryg fra 1-9. Derudover kan stolen fremstilles i et hav af forskellige farver, så kun fantasien sætter grænser. Dog er det ikke kun farven, der frit kan vælges. Selvom stolen udelukkende fremstilles i træ, kan det frit vælges, om man ønsker den i hvidbøg, bejdset wengè, bejdset valnød, bejdset kirsebær eller lakeret.

Sympathy, originalitet samt ungdommeligt design er kendetegnende for denne meget inspirerende stol, der udover at være en flot designstol til spisebordet også er yderst ideel til børneværelset. 'NUMBERS' stolen sælges ved Intermezzo på intermezzoshop.dk. Herudover er det også muligt at se stolen samt Intermezzos andre unikke designmøbler i Intermezzos showroom i Værløse.


Læs mere her

tags: euro, Italien, Milan, Design,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar