fredag den 29. maj 2015

Star Tour investerer i fremtiden med nye hotelkoncepter


Hotellerne er og bliver det vigtigste trækplaster for charterbureauerne. Derfor lancerer Star Tour nu to nye hotelkoncepter for hver sin målgruppe i den tidligste sommerlancering nogensinde.Mens årets sommerferie står for døren for langt de fleste danskere, åbner Star Tour allerede i dag salget for sommeren 2016 op. I programmet finder kunderne to nye hotelkoncepter, der henvender sig til henholdsvis familier og par. At der er et marked for skræddersyede hoteller afspejler sig i Star Tours salgstal, hvor 8 ud af 10 solgte rejser er til et specifikt hotelkoncept. Gorm Pedersen, der for nyligt tiltrådte som country manager for Star Tour i Danmark, forklarer:

- Vi skal fortsætte med at vokse os stærke i de næste 5 år, og derfor har vi nu investeret millioner af kroner i nye hotelkoncepter. For os ligger fremtiden i altid at have de bedste hoteller på hylderne, som vores konkurrenter ikke kan sælge. På den måde kan vi nemlig selv styre kvaliteten med hensyn til indholdet, nationaliteter, beliggenhed og priser.

Family Life til børnefamilierne
Family Life er Star Tours nye hotelkæde, der henvender sig til familierne. Til næste sommer rummer Family Life 18 hoteller, hvor der er tænkt på alle de små detaljer til familien. Bamseklub, svømmeundervisning, børnepasning og underholdning. Star Tour lancerer 4 helt nye Family Life-feriebyer på Korfu, Rhodos og i Bodrum og Marmaris. Det er blandt andet resultatet af et tættere samarbejde med de øvrige lande i verdens største rejsevirksomhed, TUI Group, som Star Tour er en del af.

- Vi vil bibeholde, at alle familier med små børn først og fremmest tænker på os, når de skal vælge ferie. Med Family Life gør vi det nemt for familier at have den bedst tænkelige ferieoplevelse. Et ordenligt hotelkoncept kræver, at man som rejsearrangør har en vis størrelse for at kunne leve op til alle de små enkeltting, der gør så stor en forskel på ferien, siger Gorm Pedersen.

Sensimar til parferien
Sensimar er Star Tours nye hotelkæde til par. Her får gæster fantastiske beliggenheder på alle hoteller, kulinariske oplevelser med høj kvalitet og muligheder for afslapning og fysisk aktivitet. Sensimar rummer opgraderede fitness centre og spa-faciliteter på alle hoteller, mens børn under 18 år ingen adgang har. Star Tour åbner helt nye Sensimar-hoteller i Kroatien, Marmaris og på Korfu, Mallorca og Cypern til næste sommer og kommer derved op på 21 Sensimar-hoteller.

- Når man er et kærestepar eller ægtepar alene på ferie, har man ofte behov for at kunne lukke alt andet ude for at fokusere på hinanden. Det hjælper vi til med ved at skabe et hotelkoncept som Sensimar, hvor der ikke er et barn i sigte, og hvor alle faciliteter hjælper sanserne til at nyde ferien sammen, siger Gorm Pedersen.

Star Tours sommerprogram bliver tilgængeligt for besøgende på Startour.dk i dag, hvorved de mest loyale kunder får mulighed for at booke næste sommers rejse på deres yndlingshotel allerede nu.

Læs mere her

tags: Danmark, virksomhed, 2016, Kroatien, undervisning, sommerferie, rejsevirksomhed, fitness,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar