torsdag den 2. april 2015

Nyt produkt reducerer lugten fra septiktanke

BioShop AirCleaner er et 100% naturprodukt og er ugiftigt for dyr og mennesker. Hos BioShop er gode råd billige...
Det er skønt at være i sommerhus, men den gode steming kan hurtigt ødelægges p.g.a. lugten fra septiktanken. BioShop AirCleaner er en særdeles effektiv problemløser, som kan reducere lugten - og vel at mærke til absolut lave priser. For blot 198 kr. om året, kan man reducere lugten fra septiktanke/trixtanke som er en fællesbetegnelse for bundfældningstanke.

Hæld 450 gram BioShop AirCleaner i toilettet 2 gange om året - eller efter behov. Skyl derpå ud og nu vil BioShop AirCleaner begynde at virke i septiktanken.

Ubehagelige gasser og lugte vil nu reduceres ved naturlig ionbytning. Det vil sige at gasser og lugte minimeres, da disse opsuges og omsættes til "frisk" luft.

Særdeles miljøvenlig løsning
BioShop AirCleaner er som sagt et 100% naturprodukt, som er ugiftigt for både dyr og mennesker. Produktet består af tre forskellige typer lermineraler, som er forarbejdet. Denne unikke sammensætning gør, at produktet har en særdeles høj ionbytteeffekt.

De porøse stoffer i pulveret er opbygget i et åbent gitter af tetraedre, hvilket gør, at de indre hulrum kan optage og frigive ioner, der i princippet virker som molekylære sigter. Negative ioner ombyttes til positive. Herved opsuges og omsættes gasser og lugte til "frisk luft".

BioShop AirCleaner produceres af BioShop i Silkeborg og kan købes på deres webshop.

Læs mere her

tags: Silkeborg, miljøvenlig, miljø, mineraler,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar