onsdag den 1. april 2015

Anbefalingsmaskinen der øger webshoppens omsætning

Når man er ejer af en webshop, er et helt essentielt at kunne assistere sine brugere med at finde de helt rigtige produkter online. Derfor skal produkterne hurtigst muligt præsenteres for at skabe interesse. Et af de vigtigste elementer ved at være ejer af en webshop er at kunne assistere sine brugere med at finde de rette produkter. Det kræver, at produkterne præsenteres hurtigst mulig for ikke at miste en kunde. Disse egenskaber er noget en ny intelligent anbefalingsmaskine fra WEXO tilbyder.

Konceptet har været brugt af Amazon i mange år men er nu også rykket til Danmark. Den nye intelligente anbefalingsmaskine til webshops, ved navn relagento, er en moden og testet teknologi til en favorabel pris. Formålet med relagento er, at maskinen hjælper med at præsentere relevante produkter, der er relaterede til det produkt, den besøgende søger på i en webshop.

Relagento genererer op til 19% af en webshops omsætning

Det helt særlige ved relagento er først og fremmest, at produkter kan vises på baggrund af en avanceret forbrugeranalyse. Det betyder, at maskinen genkender en bestemt besøgende på baggrund af de sider, den besøgende surfer rundt på og viser derefter relaterede produkter, som kunder med lignende besøgsmønstre har fundet interessante og købt. Det er en intelligent funktion, der i stor stil kan være med til at øge en webshops omsætning og mersalg.

Nordjyske WEXO står bag relagento

WEXO er en nordjysk baseret virksomhed med mere end 18 medarbejdere og kunder i både Canada, USA og Rusland, der udvikler processor med det formål at forbedre en webshops hastighed og placering på Google. WEXO fik i 2014 tildelt Bisnodes AA-diplom for høj kreditværdighed.

Læs mere her

tags: USA, Danmark, Rusland, Google, Canada, omsætning, virksomhed, teknologi, 2014,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar