tirsdag den 13. januar 2015

Vi glemmer alt om ferie

Rigtig mange danskere bestiller årets sommerferie her midt i den kolde vintertid. Vi vil gerne være sikker på at kunne komme af sted i den ønskede periode og på det hotel, som passer bedst med vores ønsker og ikke mindst pengepung. Så hvert år i denne tid er der livlig aktivitet hos landets rejsebureauer, som alle kæmper om, at tilbyde de største fordele, bedste hoteller og flest aktivitetsmuligheder til den bedste pris.

Selvom der er masser af tilbud og mange rejsebureauer lokker med 500, 1.000 eller mere i rabat, hvis du booker din rejse nu, så er det ikke altid at det er billigst at være tidligt ude.

I de sidste uger op til hovedferien er der som regel en masse pladser der ikke solgt og derfor skydes af til ekstra gode priser, men det kræver is i maven og det er de færreste der vælger denne løsning.
Så på trods af, at der måske kan spares en del penge ved at vendte med at bestille sommerferien til de sidste uger inden skoleferien, er langt de fleste altså i disse dage i gang med at planlægge sommerens rejse.

Vi glemmer alt om ferie (næsten).

Men når ferien så endeligt er fundet hos den udbyder, som kan tilbyde den bedste pris og billetterne er bestilt, ja så glemmer vi alt om ferie (næsten) indtil de sidste uger inden afrejse, hvor alt udstyres skal tjekkes og måske suppleres med en ny kuffert, en rejsetaske og måske nogle rejsehåndklæder og nakkepuder til turen med flyet eller bussen.

Men hvorfor er det kun rejsen, der bestilles her i vinterperioden..

Januar måned er typisk en udsalgs og tilbuds måned og der kan faktisk spares en del på alt rejseudstyret. Et hurtigt kig på webshoppen hos Travelfreak.dk, Danmarks nok mest velassorterede webshop med alt til den rejselystne viser, at der lige nu let kan spares nogle hundrede kroner på familiens nye kufferter og andet relevant rejseudstyr.

Køb nu og få ro i sjælen og mere luft i rejsebudgettet.

Så måske du også skal overveje at købe rejsegearet nu. Ikke nok med at du kan spare penge ved at handle rejseudstyret nu, men du har også mere ro på i de sidste dage op til ferien, fordi der allerede er styr på rejsebagagen.


Læs mere her

tags: Danmark, billetter, penge, rejsebureau, sommerferie,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar