torsdag den 15. januar 2015

Modeblogprisen 2015 - her er de nominerede, årets vært og sponsorer

De nominerede til Modeblogprisen 2015 er fundet, og konkurrencen om dette års seks priser er gået ind i sin afgørende fase. Det ledende, danske mode-site miinto.dk står bag Modeblogprisen 2015, der igen i år kulminerer ved en stor prisuddelingsevent d. 30. januar 2015 på Børsen i København i regi af Copenhagen Fashion Festival. Vært til arrangementet er TV-personligheden Emil Thorup. Modeblogprisen 2015 fejrer de dygtige og kreative danske modebloggere, der inspirerer modeinteresserede danskere og som er med til at definere moden i Danmark for både kvinder og mænd. Juryen består i år igen af danske modeeksperter, og sammen har de vurderet alle tilmeldte blogs. I alt er indstillet 17 individuelle modeblogs til nominering i de fem jurykategorier.
Den sidste af i alt seks priser er 'Læserprisen', som 100% er læsernes helt egen pris. Afstemningen foregår på Modeblogprisens officielle hjemmeside og alle kan afgive en stemme.

ALLE NOMINEREDE

Årets nye modeblog
Polaris Journal (Louise Veng & Joshua Mark) Brasch On The Run (Frederikke Brasch) Figursyet (Julie Degn)

Årets personlige modeblog
Twin Peaks (Mette Marie Lei Lange) Marulyns Closet (Ditte Vallø) Whittaheart (Alberte Whitta)
Mie Dina (Mie Dina Jensen)

Årets visuelle koncept
Polaris Journal (Louise Veng & Joshua Mark) Dansk Mode (Michael Schmidt)
By Pankalla (Patrick Pankalla)

Årets mandlige modeblog
Dansk Mode (Michael Schmidt) By Pankalla (Patrick Pankalla) Mike Afsharian (Mike Afsharian)

Årets kvindelige modeblog
Vilde Kaniner (Marie Stella Wibe Jedig) Fashionpolish (Sidsel Alling) Nemesis, Babe (Marie Myrhøj Jensen) Rainbow Dash (Caroline Plummer)

ÅRETS JURY BESTÅR AF FØLGENDE PROFILER

Mads Emil Møller
- Owner & blogger på Créol Brothers

Camilla Frank
– Chefredaktør på Fashion Post

Anne Christine Persson
- VP & Development Director for DAFI og CPHFW

Rikke Agnete Dam
– Moderedaktør for Børsen

Kenny Aleksandr
– Stylist og founder samt chefredaktør på Mandskabet

På vegne af juryen udtaler jurymedlem Camilla Frank følgende om årets nominerede:
"Bloggerscenen udvikler sig herligt hurtigt herhjemme, og det er super interessant at opleve, hvordan niveauet for 'en god blog' løfter sig næsten dagligt. En god modeblog rummer meget mere end et selfie af dit nyeste køb: Personlighed, evnen til at skrive kort, veloplagt og inspirerende og en varieret visuel oplevelse er gode kort, at have på Modebloggerhånden. I opløbet til årets Modebloggerpriser 2015 var der et tæt felt med mange interessante kandidater - og det har været en fornøjelse for juryen at besøge alle blogs i jagten på vinderne."

LÆSERPRISEN
Alle tilmeldte modebloggere deltager automatisk i årets læserpris. Afstemningen blev sat i gang d. 20. december 2014, og alle opfordres til at afgive en stemme til deres yndlingsblogger på www.modeblogprisen2015.dk. Bloggeren med flest stemmer løber af med prisen. Fristen for læserafstemning udløber d. 20. januar 2015.

ÅRETS SPONSORER
Som et ekstra tiltag i konkurrencen har de nominerede i tre af årets priskategorier - Årets Visuelle Koncept, Årets Kvindelige Modeblog og Årets Mandlige Modeblog – alle fået tildelt en opgave, som de nominerede bloggere skal løse på kreativ vis. Deres opgaver og resultater vises på de respektive modeblogs og vil udgøre en vigtig del af dommernes videre vurdering og kåring af vindere.
Miinto.dk, Amust, Minus, MOKAI og FUJIFILM (Instax) bidrager alle med materiale til de respektive blogger-opgaver i dette års konkurrence.

Modeblogprisen 2015 andre sponsorer er: Unplugged Juice Alle sponsorer vil være tilstede ved priseventet.

MODEBLOGPRISEN 2015 PRISUDDELING

Fredag aften d. 30. januar 2015 afholdes prisuddelingsarrangementet på Børsen i København, hvor vinderne i alle kategorier bliver offentliggjort. Aftenens vært, Emil Thorup, vil guide gæster og nominerede bloggere igennem arrangementet, hvor Danmarks bedste modebloggere kåres.

Modeblogprisen i Danmark blev for første gang afholdt i 2011 og er blevet taget godt imod af både bloggere, danske modemagasiner samt hos alle læserne/forbrugerne. Sidstnævnte gruppe har været meget aktive online, der blev sidste år afgivet tæt på 100.000 stemmer til de nominerede blogs.

For mere information, kontakt venligst Stine Holte Jensen, PRD - tlf. 33 89 30 30 el. mail - shj@prdagency.com
Se mere på www.modeblogprisen2015.dk og www.miinto.dk

Læs mere her

tags: Danmark, 2011, København, Blog, Børsen, december, LO, nominering, chefredaktør, kreativ, konkurrence, blogger, DAF, LG, 2014, stemmer,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar