torsdag den 22. januar 2015

Indret dit hjem med industriel vintage

Find balancen mellem det klassiske retro og den minimalistiske funktionalitet når du skal indrette dit hjem. Giv din stue, dit køkken eller soveværelse en opløftning med en helt ny indretning, som er funktionel og sofistikeret. Her får du nogle ideer til, hvordan du kan forny dit hjem med original industrielt design. Godt og klassisk design er de elementer, der er skabt i et tidsløst design. Så selvom de er designet i f.eks. 50'erne, kommer de stadig ubesværet til deres ret i et moderne hjem. Derfor bliver deres design også ofte kopieret og produceret i dag, men oftest ikke i den samme kvalitet som originalerne. Derudover har f.eks. en original lampe en langt større værdi end en senere replikation. Originalerne har en charme, en patina og en klassisk elegance, som kan gøre dit hjem ekstra hyggeligt og unikt.

Industriel vintage er blevet populært, fordi det formår at kombinere det simple og funktionelle med æstetisk skønhed. Den rette lampe eller brugsgenstand kan bryde de minimalistiske linjer uden at virke dominerende og larmende. Hvis du ønsker at give dit hjem en sofistikeret atmosfære, så er en hængende loftlampe eller pendel altid en god ide. Det er et element, hvor du kan give din indretning noget personlighed. Det kan f.eks. være i køkkenet, som ofte er præget af mange glatte og stilrene overflader. Så for dig gælder det om at finde en lampe, der signalerer DIG. For nogle vil detaljer med træ være det helt rigtige, mens andre måske foretrækker messing og hvide lamper. Fordelen ved en original industriel lampe er, at den ikke længere blive produceret, hvilket gør den unik. Det samme gælder møbler eller brugskunst, som kan give dit hjem en unik charme.

Elsker du hvide vægge, så er det et klassisk, elegant og sofistikeret valg, der fylder dit hjem med lys, men det kan godt virke upersonligt. Heldigvis kan den rette indretning gøre meget. Original brugskunst i industrielt design kan være en mulighed for at give dit hjem noget personlighed. Det originale retro design kan komme til sin ret på en hvid væg og være en mulighed for dig at give dit hjem noget personlighed og attitude. Med det store og unikke udvalg af klassisk industrielt, fransk, tysk og skandinavisk design hos www.retro-design.dk kan du finde de helt rette elementer til din indretning. F.eks. er nostalgiske reklameskilte og industrielle skilte blevet populær vægkunst i bl.a. køkkenet. Hvis man leder efter noget, der gør ens hjem unikt, så er originale retro produkter i klassiske designs en rigtig god mulighed for at skabe en charmerende og stilfuld indretning.


Læs mere her

tags: kunst, skandinavisk, Ford, atmosfære,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar