onsdag den 21. januar 2015

Digitaltryk på reklameflag i høj kvalitet

Den Aalborg basserede virksomhed OM Flag kan nu tilbyde en danmarksnyhed indenfor print af reklameflag i ekstra høj kvalitet, så det er blevet muligt at bestille helt ned til et enkelt reklameflag uden at skulle i gang med opsætning til tryk. Ole Marcus fra OM Flag udtaler "Vi har indgået et samarbejde som gør det muligt at tilbyde digitalprint på 155 gram knitted polyester som er en meget stærk flagdug."

Tidligere har det kun været muligt at bestille flag med digitalprint på tyndere stof hvilket betyder at flaget hurtigere vil blæse i stykker i toppen af flagstangen, men nu hvor der er mulighed for at kunne lave digitalprint på denne tykkere flagdug vil reklameflagene holde i meget længere tid.

Selvom der er tale om print og ikke tryk vil flaget være farvet på begge sider som det ellers kendes fra trykte reklameflag.

Med den nye teknik er der mulighed for at lave flag fra 38x50 cm og op til valgfri størrelse. Der kan laves både vertikale og horisontale reklameflag.

Med digitaltryk på kvalitetsflag bliver det meget lettere for mindre virksomheder at få synligt logo i toppen af flagstangen, da de store udgifter til opstart ved tryk skæres væk når der vælges digitalprint.

Reklameflag bruges i høj grad til at skabe genkendelighed omkring en virksomheds logo, da denne genkendelighed er med til at påvirke forbrugerne positivt.


Læs mere her

tags: Aalborg, virksomhed,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar