tirsdag den 15. juli 2014

Find en indbydende firmagave hos Maggies

Webshoppen Maggies er specialiseret i forkælelse. Målet med deres sortiment er at give danskerne mulighed for at forkæle sig selv, en kollega eller en de holder af med brugskunst og specialiteter fra hele verden, der sætter ekstra kvalitet og krydderi på hverdagen. En stor del af deres online katalog byder på indbydende firmagaver, som kan målrettes til modtageren med varierende indhold af alt fra kaffe og vin, til chokolade og nødder fra eksklusive producenter.

Firmagaver til alle mærkedage
I løbet af et arbejdsliv opstår der mange lejligheder, som lægger op til en god firmagave til chefen, kollegaerne eller de ansatte. For mange virksomheder er det en tradition at belønne medarbejderne med en gave til jul. Der falder som regel også en firmagave til dagens hovedperson ved jubilæer, pensioner og andre mærkedage.

Hos Maggies finder du en bred variation af firmagaver, som alle er sammensat til at matche særlige modtagere og lejligheder. Du kan således også finde gavepakker, som egner sig til sommerfester, fødselsdage eller andre begivenheder, der ikke nødvendigvis har med arbejdet at gøre.

Færdigt pakkede gavekurve til alle formål
Hos Maggies går servicen ud på at finde frem til det indhold, der vil bringe størst glæde hos modtageren. Kataloget indeholder derfor en række forskellige gavekurve, som hver især er designet med en særlig modtageres præferencer for øje. Blandt deres færdigt pakkede kurve finder du bl.a. værtindegaver, fødselsdagsgaver til manden, hyggegaver til veninden, hyggekurv med amerikansk vin eller øl, lakridskurv med øl, hyggekurv til hele familien – blot for at nævne nogle få.

Kurven indeholder altid noget godt til ganen. En fødselsdagskurv til manden indeholder eksempelvis friskmalet Husets Kaffe, øl fra Ølgod Bryghus, fransk marmelade, håndlavede bolcher fra Almuegaarden, mørk Bovetti-chokolade samt forskellig PR Chokolade.

Sammensæt selv din firmagavekurv
Foretrækker du selv at sammensætte din firmagavekurv, har du også mulighed for det. Måske ved du, at gavens modtager har en særlig forkærlighed for tysk øl eller specialkaffe og ønsker at skabe den helt perfekte produktsammensætning. Hos Maggies har du frie hænder til at skabe en individuel gavekurv – helt efter eget ønske.

Processen er enkel. Når du har kigget rundt i online kataloget og fundet de ting, som du ønsker, tilføjer du dem til din indkøbskurv og skriver en note, som angiver, hvorvidt du ønsker kurven sendt direkte til modtageren, eller om du selv vil hente den fra adressen i Ølgod. Du kan også få en personlig hilsen vedhæftet firmagaven, som altid leveres i fletkurv med cellofan omkring

Eksklusiv kvalitet fra hele verden
Fælles for alle firmagaver – uanset indhold – er den eksklusive kvalitet, modtageren vil få glæde af. Det særligt udvalgte sortiment af champagner, vine og øl er fremstillet af anerkendte mærker, som garanterer en lækker smagsoplevelse, der bliver siddende i ganen og smager af mere.

Klik forbi www.maggies.dk og hold dig opdateret med deres udvalg, som løbende tilføres nye lækkerier fra hele verden. Har du brug for inspiration til en god firmagave, kan du altid ringe til butikken, og så vil personalet guide dig til den perfekte sammensætning af vådt og tørt fra kataloget.


Læs mere her

tags: kunst, chokolade, virksomhed, arbejdsliv, krydderi, kaffe,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar