torsdag den 10. juli 2014

26 årig forgylder frisører

Ung serie-iværksætter fra Aarhus har udviklet en frisørportal, som giver forbrugerne er overblik over nærmeste frisørtid, og som samtidig giver travlhed i salonerne. Portalen hedder Bapoon.dk og er på halvandet år blevet flere tusindes foretrukne bookingportal, når det gælder jagten på den nærmeste frisør – og salonerne følger med. Bag Bapoon.dk står den bare 26 årige iværksætter Andreas Fabricius "25 % af danskerne har ikke fast frisør og hvis klippetrangen er stor er der typisk tre muligheder. Man kan søge rundt på Google og håbe at finde en tid efter præferencer. Man kan gribe telefonen og ringe rundt og spørge til ledig tider eller man kan gå op og ned af gaden indtil man rammer plet. Omvendt så tilbyder en frisør serviceydelser, hvor knapfaktoren er tid. Når der ikke er kunder i stolen, så er omsætningen nul kroner. Derfor hjælper vi forbrugerens behov og frisørens kapacitet med at finde hinanden på Bapoon.dk. Og det går rigtig godt!" Udtaler stifteren Andreas Fabricius.

Ideen er simpel, og det er kendetegnende for den gode idé. Dog er den unge iværksætter godt klar over at man ikke kommer langt med den gode ide alene. Han har smøget ærmerne op og kæmper nu for at portalen kan fortsætte væksten:

"Jeg er klar over at vi har ramt en niche i markedet, og vi har lige nu et momentum, som skal udnyttes. En god idé er bare ikke nok. Derfor rykker vi hurtigt netop nu og ansætter flere hænder, som så vi er gearet til væksten. Ideen er meget simpel og portalen er meget ung, så vi kæmper hele tiden med kendskabsgraden – vi kan nemlig se at nå først forbrugeren besøger os, så kommer de igen og igen. Det er vi selvfølgelig glade for, men betyder samtidigt at vi skal bevare udvalget af saloner, så vi hele tiden sikrer den høje kvalitet." Udtaler Andreas Fabricius.

Andreas Fabricius er bare 26 år og er allerede en prisvindende iværksætter. Han var medstifter af jobportalen Ungarbjede.dk, som blev drevet fra et teenageværelse i Vejle til et salg af hele virksomheden i maj 2013. Frisørportalen, Bapoon.dk, har i dag over 160 saloner fordelt over hele landet, mens flere end 15.000 forbrugere måned for måned benytter hjemmesiden. Dette giver omsætning for salonen, som Bapoon.dk tager et formidlingsfee af.

Læs mere her

tags: Vejle, 2013, portal, Google, omsætning, virksomhed, jobportal, frisør,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar