søndag den 5. januar 2014

Vi passer på vores minder med pen og papir

Hvad enten man lever i en travl hverdag, har et hoved fuld af ideer eller ønsker at huske en bestemt sindsstemning eller følelse - er der grænser for, hvad et menneske kan have i hovedet.
Vi har i stigende grad behov for at få sat livet i system og give mentalt slip på nogle af alle de informationer, som vi bliver bombarderet med til daglig. Det kan bl.a. ses på den hastigt voksende jungle af huske-apps til din smartphone, der på trods af forskellige navne alle tilbyder stort set det samme. Men hvad så når det, der skal huskes er større og mere indholdsrigt end blot den seneste indkøbsliste eller et trivielt gøremål

Hos Yourbook.dk har man specialiseret sig i salg af notesbøger til private, og det har vist sig at være en god forretning. Virksomheden har nemlig oplevet, at der er potentiale i at passe godt på folks minder og oplevelser.

Mange vil sikkert mene, at pen og papir inden længe er fortid, men udover udtrykket og følelsen ved de kvalitetsfremstillede bøger er der nu engang sammenhænge, hvor digitale gadgets kommer til kort overfor den gammeldags håndskrift.

Der er noget særligt og personligt over et stykke håndskrevet tekst, hvilket også kan ses, i den måde Yourbook.dk's notesbøger bliver brugt, det mener ejer af Yourbook.dk DraskoGlisic:"Der er mange, som bruger vores bøger til barnedåb og bryllupper – begivenheder man gerne vil huske. Men vi sælger også mange bøger til rejsende, der bruger bøgerne til at føre dagbog" siger han, og henviser til kvaliteten af de indbundne bøger som grund til, at folk vælger de lidt dyrere bøger fra Yourbook.dk over et hvilket som helst papirhæfte.Derudover er der de åbenlyse fordele ved at rejse med en let og hårdfør notesbog i stedet for eksempelvis en tung bærbar computer eller tablet, der jo både kræver strøm og er mere følsom for vind og vejr.

Siden Yourbook.dk begyndte at sælge de indbundne notesbøger i 2007, har virksomheden oplevet stødt fremgang på trods af mange udfordringer. For selvom finanskrisen rasede, og de digitale konkurrenter til pen og papir bliver stadig mere avancerede, sælger Yourbook.dk stadig masser af kvalitetsbøger til folk, der sætter pris på følelsen og det statement, der er ved at bruge en notesbog.Så selvom vi lever i en digital tidsalder, så vælger mange af os stadig pen og papir, når minderne skal fastholdes, eller hovedet skal tømmes.


Læs mere her

tags: finanskrisen, computer, virksomhed, 2007, bryllup,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar