lørdag den 4. januar 2014

Deals dumper pris på oplevelser under juletræet

Denne jul tager mange deal-sider kampen op med de klassiske oplevelsesgavekort. Ved at udvide bytteretten på de populære deals til efter jul, kan danskerne i år spare op til halvdelen på at give en personlig oplevelse i julegave.
Samme ophold – forskellig pris
Der er flere eksempler på kæmpe prisforskelle på nøjagtig den samme oplevelse – afhængig af om gaven bliver givet som traditionelt oplevelsesgavekort eller som "juledeal". For eksempel kan man købe et ophold for 2 i Nordjylland med velkomstdrink, 3 retter og morgenbuffet for bare 480 kr som deal med bytteret. Men opholdet på samme sted ville koste hele 999 kr, hvis den glade giver i stedet havde lagt et Bellevuebox oplevelsesgavekort under juletræet.

Danske deals med bytteret samlet ét sted
All2day.dk viser i forvejen et samlet kort resumé af alle deal-sidernes daglige fristelser på ophold, restauranter, wellness m.m. Og i anledning af at mange deals nu kan byttes efter jul, har All2day.dk oprettet en særlig julesektion kun med de gave-egnede deals.
Udviklingen glæder tilbudsjægeren Peter Alexanian, som er medejer af All2day.dk: "Vi og vores brugere har jo vænnet os til hurtigt at kunne finde et godt tilbud på næsten alt, og så gør det jo ondt at betale fuld pris – bare fordi det er en gave". Han fremhæver, at deals er en mere personlig gave end normale gavekort, fordi giveren jo vælger en bestemt middag eller ophold ud. Og netop derfor er det vigtigt for modtageren, at gaven kan byttes efter jul.

Spar på alt fra Michelin til sokker
Der er allerede nu et stort udvalg af jule-deals på ophold og wellness-oplevelser fordelt over hele landet, ligesom man kan spare penge på at lægge en fysisk gave under juletræet. De fleste restaurant-deals ligger dog i hovedstadsområdet, fx har du kunnet få rabat på at forære en komplet gourmetmiddag med vine på Michelin-restauranten formel B på Frederiksberg. Og der er gode penge at spare for alle, uanset om du vil give sokker til 99,- eller en tur i luftballon. I øjeblikket har mindst 10 deal-sider bytteret på udvalgte tilbud, og flere vil følge efter inden jul.

Læs mere her

tags: restaurant, retten, Frederiksberg, Nordjylland, julegave, hovedstad, penge,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar