mandag den 6. januar 2014

Specialprodukt fra Thy gør rengøring af solceller nemmere

Har du taget skridtet mod bæredygtig energi og fået installeret solpaneler på dit hjem, institution eller virksomhed, er det vigtigt at vedligeholde dem ordenligt, for at få det fulde udbytte af solcellerne. Med solcellerengøring fra Thy Clean kan du, med tilsvarende miljøvenlige midler, foretage en effektiv rengøring, der sikrer et fortsat optimalt stråleoptag.
Thy Clean er en netbutik, som fører et omfattende udvalg af rengøringsartikler og rengøringsmidler til offentlige og private kunder. Deres produkter kommer fra bl.a. Ecolab og VERMOP, og er udvalgt til at kunne dække så mange typer rengøringsopgaver som muligt.Miljøet er vigtigt for Thy Clean, hvilket kan ses i den store mængde svanemærkede varer og det generelle fokus på skånsomme blandingsforhold i produkterne, som tager hensyn til naturens balance. Udover udvalget af basisvarer, forhandler de også løsninger til kunder med solceller. Er man ejer af solcelleanlæg, og på udkig efter en miljøvenlig og enkel løsning til rengøring af dem, kan opgaven blive væsentligt nemmere med Thy Clean'sspecialudviklede tilbud inden for solcellerengøring.

Vand og mikrofiberbetræk klarer opgaven
Hvis man lader sine solceller stå uden ordenlig vedligeholdelse, vil der efterhånden samle sig så meget støv og snavs, at stråleoptaget bliver reduceret, og man vil gå glip af det optimale udbytte fra anlægget. Det er vigtigt at tjekke op på tilstanden, og fjerne hæmmende snavs fra solcellerne, når det har hobet sig op. Thy Clean har udviklet et særligt vaskesæt til opgaven. Sættet består af et vaskehåndtag med mikrofiberbetræk, som er designet til at kunne monteres på alle virksomhedens teleskopstænger. Ved at montere en vandkobling og forbinde samlingen til en haveslange, bliver det muligt at komme til solcellerne med en skånsom kombination af skylning med vand og pudsning med det specialudviklede betræk.Vinkelledet gør, at det bliver nemt og praktisk at komme til solcellepanelerne. På samme måde har Thy Cleanudviklet en sneskraber, som også kan monteres på alle deres teleskopstænger. Når sneen lægger sig på solpanelerne, er der risiko for trykskader. Med sneskraberen kan sneen fjernes nemt og skånsomt, så solpanelerne kan holde sig vinteren igennem.

Der er altså stadig gang i udviklingen på vejen mod at gøre det nemmere at vælge de miljørigtige løsninger, og med vaskesættet fra Thy Clean kan kunder med solcellepaneler opleve en effektiv rengøring med enkle midler.


Læs mere her

tags: virksomhed, cola, energi, miljøvenlig, miljø, miljørigtig,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar