tirsdag den 7. januar 2014

Jyderne elsker store tal

image description
De store husnumre fra Kingbo´s Numbers i Odder, pynter over alt på facader og huse i Jylland, dog er Sjællænderne meget mere tilbageholdende overfor de store tal. Jyderne er mere åbne overfor store tal og bogstaver til deres hjem.
Danmark er, geografisk set et lille land, og vi burde være en homogen gruppe. Men der er stor forskel på os danskere, alt afhængig af hvor i landet vi bor.

De forskellige dialekter er nemme at være opmærksomme på, og er kendetegn for mange landsdele, men også danskernes købevaner er forskellige fra landsdel til landsdel.

Hos Kingbo oplever man massiv forskel på, hvem der køber de populære store husnumre. Jyderne elsker store tal, og mere end 70 % af de solgte husnumre, er solgt til jyderne.

De store husnumre sælges ikke alene til danskerne, men også Nordmændene køber flittigt de flotte husnumre, og der sendes og ofte en pakke til Færøerne med de store husnumre.

Numrene der fås i både 70 og 40 cm. er fremstillet i pvc. De fleste jyder foretrækker dog de store numre på 70 cm., som er meget synlige, og fås i både sort og hvid.


Læs mere her

tags: Danmark, Jylland, Færøerne,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar