lørdag den 11. januar 2014

Gør julen lidt sødere med Dominos

I december indleder sendentanke.dk et samarbejde med Domino's, og vi fejrer det med gratis gavekort til lune og lækre kanelbrød
sendentanke.dk er et nyt koncept på nettet, der formidler gavekort. Det er helt enkelt: man køber et gavekort, som straks bliver sendt direkte til modtagerens mobil. Vi har mange kategorier at vælge i mellem – og til denne jul kan du sende en sød og sprød hilsen helt uden omkostninger.

Hvis du er som de fleste, render du for tiden rundt med en lang liste over folk, du skal købe gaver til. Og når alle på listen er streget ud, er pungen tom. Derfor har du heller ikke i år råd til at købe en gave til én, som har fortjent det, men som du ikke har regnet med i budgettet. Og så alligevel. For den 18/12 og frem til juleaften har du chancen for at sende en lille forkælelse til en valgfri modtager – helt gratis.

Sendentanke har lavet et samarbejde med Domino's, og i den forbindelse udsteder sendentanke.dk gratis gavekort til kanelbrød. Og hvad er mere oplagt end at forsøde tilværelsen for en af dine kære med Domino's "Cinna Stix"

Netop! Varme kanelbrød med glasur vil udløse smil hos enhver, der modtager en gratis omgang direkte på mobilen. Så skynd dig at kigge forbi sendentanke.dk d. 19 december og vær en af de første 2000 heldigere besøgende, der kan få fingrene i et gratis gavekort.

Sådan gør du:
1) Find Domino's Kanelbrød på sendentanke.dk
2) Udfyld mobilnummet på den, du ønsker at sende gavekortet til
3) Skriv en personlig hilsen
4) Betal med dit kreditkort
5) Få sekunder efter får din modtager et gavekort, som han eller hun kan indløse på Dominis.dk og dermed få udleveret sine varme kanelbrød i en Dominos.

Sendentanke.dk er glade for det nye samarbejde med Domino's:
"Vi har mange kunder som efterspørger gaver og gavekort til fastfood. Derefter er vi utrolig glade for at have lavet et samarbejde med Dominos Pizza. Vi ser frem til at sende en masse danskere ind på Dominos.dk samt ud i Domino's forretninger i Danmark" udtaler adm. Direktør Rune Eirby Poulsen

Domino's ser også frem til et godt samarbejde:
"Vi kan se at mange af vores kunder efterspørger bestilling af pizza på mobilen og er derfor glade for at kunne samarbejde med netop sendentanke.dk der har mobilen i centrum. Med vores nylancerede mobilsite har det aldrig været nemmere for vores kunder at bestille hos Domino's, når de er på farten." udtaler Chief Commercial Officer, Carsten Kjems Falk

Om Domino's Pizza:
Domino's Pizza har 11 butikker i Danmark, hvoraf 5 er Domino's Express-butikker, som bl.a. samarbejder med Monarch. Gavekortet kan i første omgang ikke benyttes hos Monarchs Domino's butikker.
Den høje kvalitet af produkterne og den unikke leveringsservice gør Domino's til manges foretrukne leverandør af lækker og hurtig mad

Om sendentanke.dk:
Sendentanke.dk blev lanceret i april 2012 i Danmark, og gør det muligt for danskerne at glæde og overraske dem, som de holder af, via mobilen. sendentanke.dk samarbejder med større nationale brands som Just-Eat, Nordisk Film, Miinto.dk, Interflora, Wunderwear, Comedy Zoo, Boozt.com, Saxo.com m.fl. I udlandet hedder vi "Huuray!", og vi er repræsenteret i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Frankring, og flere lande er på vej.

Læs mere her

tags: Danmark, Sverige, Norge, bilen, juleaften, december, Film, udland, 2012, omkostninger, Finland,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar