mandag den 10. juni 2013

Nyt samarbejde mellem Dynamicweb og vækstorienteret bureau

Dynamicweb og SHRPA har valgt at indgå et samarbejde omkring levering af digitale løsninger på Dynamicweb platformen. Formålet med samarbejdet er, at Dynamicweb platformen skal understøtte SHRPAs vækststrategi og give SHRPA mulighed for at vækste og udvide sine kompetencer inden for bl.a. for e-handel.

Siden årsskiftet har SHRPA arbejdet med en målrettet vækststrategi på både kunde- og medarbejderniveau. Som et resultat heraf har man nu også valgt at udvide sine teknologiske samarbejder, for at kunne tilbyde sine kunder en bredere vifte af løsninger.

-Fra vores kunder oplever vi en klart stigende efterspørgsel efter e-handel, som vel og mærke skal kunne integreres med virksomhedernes økonomisystemer. Det skal vi have et godt svar på og med samarbejdet med Dynamicweb får vi en stærk løsning som foruden e-handel og integration indeholder værktøjer til content management og online marketing, siger Adam Bennike, Bureaudirektør i SHRPA.

Samarbejdet vil indebære en række aktiviteter som fælles seminarer, undervisning og kompetenceudvikling på Dynamicweb platformen, og SHRPA s kunder kan både få udviklet nye Dynamicweb løsninger og modtage support på deres nuværende Dynamicweb platforme.

Om partnerskabet med SHRPA fortæller Christian Beer, CEO i Dynamicweb:
- Vi vælger partnere, som vi har tiltro til på den lange bane. Vores kunder forventer og søger derhen hvor partnere ikke blot har en vis leveringsstyrke, men også har kompetencerne til at sætte vores produkter ind i en meningsfuld sammenhæng med kommunikation og teknologi. I forhold til de forudsætninger passer SHRPA rigtig godt ind, og jeg har store forventninger til vores samarbejde.

For yderligere information kontakt
Christian Beer, Dynamicweb Software A/S, Mobil 29479101, www.dynamicweb.dk

Læs mere her

tags: direktør, økonomi, virksomhed, teknologi, kompetenceudvikling, kommunikation, strategi, undervisning, e-handel, værktøj,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar