tirsdag den 11. juni 2013

Creed Soy Candles Producerer Økologisk Duftvoks For et Velduftende Hjem

Creed Soy Candles introducerede allerede i 2008 Danmark for duftvoks og sojalys produceret af økologisk sojavoks. Siden disse innovative luftfriskere er kommet på markedet i Danmark, har Creed Soy Candles produceret endnu flere lækre dufte til hjemmet.

Disse økologiske luftfriskere værner om miljø og indeklima og er både CO2-neutrale og håndlavede. En lille æske økologisk duftvoks med æteriske olier rækker til ca. 60 timers duftnydelse. Ligeledes fører de en anden version økologisk duftvoks, som indeholder en anden type naturlig duft, der er sammensat af professionelle parfumører med mange års erfaring. Denne økologiske duftvoks rækker til ca. 100 timers ren duftnydelse, så de er tilmed meget økonomiske i brug.

Creed Soy Candles økologiske duftvoks producerer de af vegetabilsk voks, der er produceret af hydrogeniseret sojabønneolie. Denne voks er miljøvenlig og CO2-neutral og indeholder ingen kemiske stoffer såsom phatalater og lignende. Og skulle man komme til at spilde noget duftvoks på tæpper, møbler eller lignende, så kan det nemt tørres op ved hjælp af en klud og varmt vand. En anden klar fordel er, at de ikke misfarver vægge, møbler, tæpper med sod, der derudover også ville have landet i lungerne hos mennesker og dyr.

Creed Soy Candles økologiske duftvoks bruges i duftlampen og findes i mange spændende dufte, såsom Clean Linen, Spicy Vanilla, Cinnamon Sticks og Christmas Mulberries. Fælles for dem alle er, at de er 100% organiske og nedbrydelige i naturen. Således kan man med ren samvittighed nyde mange forskellige rumdufte uden belastning af indeklimaet.

OM CREED SOY CANDLES

Creed Soy Candles så dagens lys i januar 2008, hvor firmaet blev grundlagt af den innovative iværksætter Nina Zerafine Schou med det klare budskab, at få danskerne til at nedsætte deres CO2-udslip. Deres økologiske sojalys og duftvoks er organiske sojaprodukter fremstillet af bio-nedbrydelige sojabønner. Deres sojaprodukter tåles af astmatikere og allergikere, der normalt ikke kan tåle levende lys. Sojaprodukterne fører de både med og uden duft. Creed Soy Candles sælger til den private forbruger og til butikker - i Danmark og i udlandet.

Læs mere her

tags: Danmark, 2008, økonomi, CO2-udslip, udland, samvittighed, kemi, miljøvenlig, miljø, økologi, astma, allergi,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar