lørdag den 11. maj 2013

TWOFORONE GO giver lige nu 14 dages gratis prøve på mere end 500 gode 2 for 1 tilbud til Restauranter, Wellness og Oplevelser i København

Lige nu giver TWOFORONE GO alle chancen for at prøve deres tilbudsapp helt gratis i 14 dage. Formålet er at udbrede kendskabet til virksomhedens nye smarte app, og de hundredvis af tilbud i København, som app en forsyner brugeren med.

Virksomheden, der lancerede deres nye app i marts, går nu i offensiven i jagten på flere brugere til platformen. Derfor tilbyder TWOFORONE GO, at alle - der har lyst - kan prøve tilbud til middage, skønhedsbehandlinger og gokart-ræs m.m. gratis i 14 dage.

Det gør de for hurtigere at sprede nyheden om app en og ikke mindst vise de potentielle kunder, at app en kan blive en helt uundværlig del af deres hverdag.

Når man går til markedet med et nyt produkt, så er det alfa og omega, at man hurtigt får gjort folk opmærksomme på produktet. Derfor tilbyder vi nu alle en gratis prøveperiode, så folk rent faktisk kan lære vores tilbudsapp at kende - og se hvor let det er at spare penge, mens man oplever København, siger Janne Rounborg, Marketing Manager for TWOFORONE GO.

Og med et produkt, der nærmest øjeblikkeligt giver kunden besparelser - hvad enten de bruger 2 for 1 tilbuddene på Restauranter, Caféer, Wellness-steder eller på oplevelser - så burde hjørnestenen til brugernes begejstring være lagt.

Det er let at komme i gang. Alt man skal gøre er at søge efter TWOFORONE GO app en i app-store eller google play - og downloade den. Har man allerede en profil, logger man blot ind. Hvis ikke skaber man en profil. Dernæst trykker man blot på Prøv gratis nu -pakken. Og så er tilbuddene klar til at blive brugt.

###

Om TWOFORONE GO:
TWOFORONE GO er app'en, der giver dig mulighed for at udforske din by og opdage nye favoritsteder. Med mere end 500 to-for-en tilbud på din mobil, er du altid klar til at dele nye spændende oplevelser med en du holder af. Tilbuddene varierer fra restauranter, caféer og wellness-steder til golf, underholdning og andre aktiviteter.

TWOFORONE GO har investeret i udviklingen af en brugervenlig mobil platform til deres gode to-for-en tilbud, da brugen af smartphones er stærkt stigende. Startup-virksomheden er aktiv i Danmark, Dubai, Stockholm og snart Sydafrika.

Udvalg af annoncører:
Hereford Village
Bistro Nord
IL Cortigiano
Asador
Fru Heiberg
Café Flottenheimer
Culture Box
Floras Café
Karriere Bar
Butcher s Garage
Complete Me
Clinique Camille
Body Lounge
Amager Kite School
City Golf Club
Lalandia
Masterdive


Læs mere her

tags: Danmark, København, restaurant, Sydafrika, downloade, Stockholm, Amager, Dubai, virksomhed, penge,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar