torsdag den 21. marts 2013

Ny cykeltøjs-kollektion til Børn

Den danske webbutik frimersport .dk har netop fået den nye børnekollektion fra den Danske Cykeltøjsproducent Vangàrd.

Vangàrd har aldrig før lavet cykeltøj til de mindste i familien kun der hvor at det var klubberne der bestilte ikke til den almindelige handel men det er den nu.

Kollektionen består af en kortærmet cykeltrøje og et par lækre cykelbukser med seler og den helt dyre pude. Sættet er lavet i samarbejde med og afprøvet af blandt andre Team Bluewater Cycling - Team Concordia Rival og Herning cykelklub.

- Vi forventer os en del af denne kollektion udtaler ejer Bo Vang Der er en stigende efterspørgsel på netop denne slags produkter. Det er derfor en kollektion vi forventer os en del af siger Bo Vang.

Fakta: Vangard Retail har siden 1999 lavet og udviklet cykeltøj til mange af de helt store hold heri blandt det dengang store hold Team Jack and Jones samt mange andre. Udviklingen af cykeltøjet har altid foregået med flere forskellige partnere og der er altid lagt vægt på funktionalitet, kvalitet og pasform. Det er netop det der nu også skal komme de mindste til gode.

- Vi håber at forbrugerne vil sætte pris på den børnekollektion der lever fuldt op til de professionelle standarder der er på alle Vangàrds produkter. Denne kollektion er enkel i sit udtryk men netop det tror vi forbrugeren vil sætte pris på udtaler Bo Vang

Cykeltøjs kollektionen er netop lanceret på www.frimersport.dk som det eneste sted.

Læs mere her

tags: Herning, Cykel, Fakta,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar