torsdag den 21. marts 2013

DBA introducerer ny app til android

FashionPeople - fashion for the people

Du er her: Forside
404 - sorry
 
FIND BUTIK HER

  
SENESTE NYT

Artikler
 
NYESTE BUTIKKER


SENEST OPDATEREDE BUTIKKERMEST BESØGTE BUTIKKERMINDST BESØGTE BUTIKKERTILFÆLDIGE BUTIKKER


Seneste Søgninger


Tøj
Gør FashionPeople til din startside - Tilføj FashionPeople til foretrukne - Privacy Policy
DBA er aktuel med ny app, der gør det muligt at købe og sælge brugt fra smartphones med android.

Få uger efter lanceringen af en ny app til iPhone, der gjorde det muligt at sælge fra mobilen, er turen kommet til android.

Ligesom på iPhone app en kan man sætte sine brugte ting til salg direkte fra mobilen. Ønsker man at færdiggøre annoncen på computeren, er det også en mulighed. Har man travlt og skal ud af døren, kan man gøre annoncen færdig fra mobilen.

Hvis vi skal gøre det så nemt som muligt at handle at brugt, skal vi først og fremmest være der, hvor brugerne er. Lige nu kommer 37 % af den totale trafik på DBA fra mobilen, og det tal er stigende. Derfor er det kun naturligt, at vi satser på mobilen - iPhone som android," fortæller kommunikationschef for DBA og eBay Danmark, Simon Karsø.

Simplicitet er mottoet

Android app en indeholder samme funktioner som den nyligt præsenterede iPhone app. For eksempel kan man logge ind på sin DBA konto, kontakte sælger eller køber pr. tlf., sms, mail eller via spørgsmål og svar . Man kan gemme tidligere søgninger og lave en hurtig eller detaljeret søgning, eller søge efter varer i ens nærområde.

Det skal ikke tage mere end to minutter at handle brugt. Derfor skal app en først og fremmest være simpel og nem at betjene. I den forbindelse har vi ladet os inspirere af app en til iphone og lavet en android app med et overskueligt antal funktioner, der gør nemt og hurtigt at købe eller sælge, fortæller Simon Karsø.

Man kan nu både købe og sælge brugte ting på DBA fra iPhone, android eller fra computeren.
Hent den nye app til android på nedenstående link.

Læs mere her

tags: Danmark, bilen, Android, computer, iPhone, kommunikation,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar