tirsdag den 13. november 2012

Julegaverne er kun et klik væk: Køb alt hårprodukter til motorcykler i ny netbutik

Spring køerne over, køb julegaverne på nettet og spar masser af kroner. En ny prisvenlig netbutik kaldet Prishit.dk har set dagens lys, og det er ikke småting, der findes på siden, som en dynamisk erhvervstrio står bag.

Blæse være med finanskrisen. Tre kreative forretningsfolk har udarbejdet en forretningsmodel på nettet, der gør det muligt at sælge masser af mærkevarer til endog meget billige priser.

Alt fra havesakse, køkkenredskaber til kropsplejeprodukter og sågar også motorcykler kan man klikke ned i indkøbskurven i den nye netbutik Prishit.dk. Alt sammen til priser, der takket være særaftaler med en masse forskellige butikker, ligger et godt stykke under normalen.

Men trods det store spænd i sortimentet, er kvaliteten i top, forsikrer en af folkene bag hjemmesiden, Per Tørring.

Vi gider ikke sælge discountvarer i vores butik. Derfor handler vi udelukkende med mærkevarer, hvor kvaliteten er i top. Selv om det er billigt, kan det godt være lækkert, slår han fast.

Han og kollegaerne Andreas og Carsten gik online med Prishit.dk for nogle måneder siden uden at bæve over finanskrisen. Godt købmandskab har samtidigt minimeret omkostningerne, så det ikke har været nødvendigt at låne sig fattig i banken.

Nu har de udvidet vareudvalget betragteligt i troen på, at mange danskere er trætte af julestress i butikkerne og dyre varer.

Jeg kan ikke love, at man kan finde alt, men vi kan i hvert fald præsenterer et meget bredt udvalg, så der skulle være god sandsynlighed for at finde en gave til sig selv eller andre. Også når julen er overstået, siger Per Tørring

Ud over sko, hårprodukter og andre mere traditionelle varer til nogle få hundrede kroner, byder shoppen nu også på gamle BMW-motorcykler i 60.000 kroners klassen, der er blevet shinet gevaldigt op.

Og har butikken ikke, hvad man leder efter kan man efterspørge det på bloggen.

De varer, kunden bestiller, bliver sendt frem allerhøjest 10 dage efter køb, og fortryder man, kan man sende dem tilbage igen inden for 14 dage, ligesom tøj eller sko, der ikke passer i størrelsen bliver byttet af Prishit.dk uden beregning.

Læs mere her

tags: finanskrisen, BMW, julegave, omkostninger, stress, kreativ, købmandskab,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar