lørdag den 6. oktober 2012

Sikker nethandel i USA!

SHOPUSA er adgangen til verdens største shopping mekka i USA og udvalget er som følge heraf også enormt.

Nu er det ikke bare nemt for kunden, som altid kun er et klik væk fra at have adgangen til verdens største udvalg af varer online i USA, nu er sikkerheden også stemplet af e-mærket.

Sikker nethandel fra USA til DK
E-mærket understreger vigtigheden i sikker nethandel, hvorfor det er med stor glæde at SHOPUSA nu er e-mærke godkendt.
Det har altid været sikkert at anvende fragtservicen SHOPUSA når man fragter varer fra USA til DK, men med e-mærket sættes der et vigtigt stempel for denne sikkerhed.

Hvorfor er det vigtigt at være e-mærke godkendt
SHOPUSA stiler efter at følge de retningslinjer som fastsættes af e-mærket da det er med til at skabe den bedst mulige sikkerhed for kunderne. Med e-mærket understreges at nethandel i USA er sikkert med SHOPUSA.

Shopping online i USA bliver en leg
Ved at benytte SHOPUSA.com betaler man kun lokal fragt i USA, og takket være den store volumen er fragten til Danmark langt billigere end hvis man selv står for importen.
Det er det fordi man som kunde hos SHOPUSA får sin egen postadresse i USA, gratis! Dette medfører man kan handle på lige fod med amerikanerne, idet alle handler blot sendes til den personlige postadresse i USA hos SHOPUSA og dermed betragtes kunden som bosiddende i USA.

Hvad med told og moms
SHOPUSA håndtere fragt, told og moms til DK og dermed undgås alt bøvlet med at være importregistreret, betale import gebyr på hver forsendelse som typisk er 160 dkr., og som følge heraf uforudsete told og moms omkostninger.
Hos SHOPUSA kender man altid den samlede fragtomkostning inkl. told og moms ved at benytte fragt lommeregneren på SHOPUSA.com

Der er ingen begrænsninger
Der er masser af plads på SHOPUSAs terminal og terminalen fungerer gerne som lagerplads til store som små indkøb. Handler man i flere webbutikker på én gang samles indkøbene og sendes samlet til Danmark.

Hvor lang tid tager det at sende varen fra USA til Danmark
SHOPUSA sender ugentlig fra USA med fly hver torsdag med levering senest torsdag den efterfølgende uge.

Hvordan kommer man i gang
På SHOPUSA.com kan man registrere sig gratis herefter modtages den personlige postadresse i USA og der kan handles online i hele USA.
Se også demo videoen på SHOPUSA.com med dansk tale eller kontakt SHOPUSA s dansktalende kundeservice direkte på tlf. 70 34 50 36 eller e-mail dk@shopusa.com

Læs mere her

tags: USA, Danmark, omkostninger, moms, forsendelse,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar