lørdag den 6. oktober 2012

Danskerne får forsmag på stor europæisk webshopsatsning

Med kun få måneder til juleaften får danske forbrugere som de første i Europa nu mulighed for at handle en lang række af julens mest populære produkter, langt under de typiske markedspriser.

Danske CM Network A/S, som driver og udvikler det unikke online point-univers, der blandt andet består af interntsiderne PointShop, PointBlog og PointTrade, lancerer nu PointDeal.dk. Åbningstilbud som World of Warcraft: Mists of Pandaria til 194,- og FIFA13 til 388,- slår tonen an for hele Danmarks nye webshop; PointDeal.dk, der tilbyder et bredt udvalg af mærkevarer til fantastisk lave priser til alle danske forbrugere.

I starten tilbydes der flere tusinde produkter inden legetøj, spil og gadgets. Det er typisk mange af disse produkter, man finder under danskernes juletræer. Der arbejdes dog allerede nu på at udvide udbuddet, så det også kommer til at tilbyde mange flere kategorier af produkter til forbrugerne.

PointDeal.dk adskiller sig ikke kun fra konkurrenterne på prisskiltene. HVER gang en forbruger køber varer på PointDeal.dk, så optjener forbrugerne point. For disse point kan de så købe endnu flere varer uden at have kreditkortet oppe af lommen igen! Dette foregår på PointShop.dk, der i dag har 7.5 mio. medlemmer på tværs af Europa, der dagligt handler gratis varer fra de mange eksterne leverandører PointShop samarbejder med.

Kundegrundlaget og netværket af store europæiske leverandører er fundamentet for PointDeal. Gennem samarbejdet med leverandørerne har PointDeal adgang til store partier af varer til lave priser, og det er gennem samarbejdsaftaler med disse leverandører, at PointDeal kan tilbyde produkter til attraktive priser samtidig med, at kunderne optjener point til endnu flere varer kvit og frit.

Ekstra fordele til trofaste medlemmer
Mens webshoppen henvender sig til alle, hvad end de i forvejen er medlem eller ej, så bliver VIP-medlemmer af PointShop belønnet med en yderligere markant fordel, der blot gør oplevelsen endnu bedre og billigere. VIP-medlemmerne får nemlig fragten med oveni uden merbetaling og ligegyldigt hvor meget eller lidt de køber i shoppen.

Skarpe priser, point som kan bruges til andre produkter og gratis fragt Så bliver det vist ikke bedre!

Hos stifter og indehaver af CM Network A/S, Magnus Kjøller, er målet klart:

Vi har fra dag ét nogle af markedets bedste priser, og når man tænker på de ekstra fordele vi tilbyder i forhold til vores konkurrenter, så forventer vi hurtigt at opnå en stor kundekreds! , udtaler Magnus Kjøller og fortsætter: Derudover er det klart, at vi også har store forventninger til den forestående julehandel. Mens butikkerne først begynder deres julefokus senere på efteråret, så kan forbrugerne allerede nu købe julegaverne til fantastiske priser på PointDeal!

PointDeal er åben og kan besøges på www.PointDeal.dk.


Læs mere her

tags: Danmark, euro, Europa, Blog, juleaften, julegave,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar