søndag den 16. september 2012

To eksperter inden for salg på nettet står bag Shopcamp East 2010, som er en intensiv Workcamp for webshop ejere.

Tag din webshop med på Shopcamp og kom ud med armene oppe.

To eksperter inden for salg på nettet står bag Shopcamp East 2010, som er en intensiv Workcamp for webshop ejere.

Ønsket om at få flere besøgende og øge salget er enhver webshop ejers drøm. Mulighederne for at markedsføre sig effektivt på nettet - og gøre det langt bedre end konkurrenterne virker ofte uoverskuelige. Men netop nu er der en unik mulighed for at suge til sig af alle de gode tips og tricks fra fire af Danmarks førende eksperter i salg på nettet.

Shopcamp East 2010, der finder sted d. 15 & 16 September, betegnes som en workcamp for webshop ejere. Her mødes webshop ejere til to intense dage i september og kan tage hjem med armene oppe og en stærkt forbedret webshop.

Shopcamp East 2010 er en helt unik mulighed for at få gennemgået sin webshop i tæt kontakt med underviserne. Vi er alle til stede hele tiden, så mens den ene underviser, er de andre til rådighed i værkstedet , hvor deltagerne straks kan gå ind og prøve deres nye viden af på deres egen webshop, siger arrangørerne. De består af to kapaciteter inden for markedsføring og salg på nettet, samt to gæsteundervisere. Den ene er Lars Bachmann, indehaver af Conseo.dk og anerkendt for sin store viden om blogs, SEO og sociale medier. Den anden er Morten Vadskær, som er den succesrige ejer af webshoppen Kondomaten.dk og Faktorfobi.dk og deler ud af sin viden og erfaringer med at øge omsætningen. Blandt andet fortæller han om brugen af Google s gratis værktøjer Website Optimizer og Google Analytics.

Der ud over er der to gæsteundervisere. Den ene er Frank Hellerup Madsen, som vil holde hele 2 oplæg om hvordan du optimere dine Google Adwords og får mest mulig valuta for pengene.

Den anden er Jan Winum, som er ekspert i E-mail marketing, og han vil fortælle dig hvor vigtigt dit nyhedsbrev er, og hvordan du udnytter det maksimalt.

Ud over undervisning og professionel rådgivning i værkstedet er der også stor synergi i at mødes med andre webshop ejere, så der er også plads til socialt samvær i løbet af den intensive workcamp.

- Når deltagerne tager hjem fra Shopcamp, har de allerede lavet konkrete ændringer i deres webshop og har en masse nyttig viden med sig hjem, lover arrangørerne.

Der er åbnet for tilmeldinger til Shopcamp East 2010 på www.shopcamp.dk.

Læs mere her

tags: markedsføring, Danmark, 2010, Google, omsætning, penge, undervisning, værktøj,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar