mandag den 17. september 2012

Ombygning af Industriens Hus får de forretningsdrivende til at tænke digitalt

Artium Skandinavisk Design Center beliggende i Rådhusarkaden, åbner online webshop, samt anvender sociale medier, i forbindelse med at ombygningen af Industriens Hus på Rådhuspladsen har betydet forretningen flytter.

Renoveringen af Industriens Hus på Rådhuspladsen i København betyder, at de forretningsdrivende skal finde nye lokaler. På hjørnet af H.C. Andersen Boulevard og Vestergade ligger Artium, som altid har smukke gaveartikler og det nyeste inden for Skandinavisk kunsthåndværk.
Specielt tøj fra Marimekko er en populær vare blandt vores kunder, som ofte besøger butikken når de alligevel har er ærinde omkring Rådhuspladsen fortæller medindehaver Charlotte Weiss.

Det bliver en udfordring for Artium, at finde lokaler med en lige så optimal beliggenhed, som hjørnebutikken i Industriens Hus hvor den har ligget siden 1981. Vores kunder er ofte turister som skal i Tivoli eller danskere som f.eks. skal i biografen beretter Charlotte Weiss.

Udfordringen omkring beliggenhed klarer Artium ved at flytte forretningen til en midlertidig adresse på Vesterbrogade 2, mens adressen på deres nye "flagship store" endnu ikke er offentliggjort.

I forbindelse med flytningen blev Charlotte Weiss sammen med sine ansatte enige om, at det var på tide at bruge online mediet mere og tilbyder kunderne at handle i deres webshop. Vi har vores webshop online og har allerede modtaget ordre online fortæller en stolt Charlotte Weies.

Online tilstedeværelse og sociale medier
Artium forsøger sig også med sociale medier og har deres egen side på Facebook, hvor kunderne kan følge med i de nye Skandinaviske kunsthåndværk som Artium er kendt for.
Vi ser flytningen som en mulighed for at løfte vores forretning op i en anden liga, ved at bruge internettet og de sociale medier, som en integreret del af vores koncept. Vores fysiske forretning vil dog blive ved med at bestå mange år endnu, blot på en ny adresse kombineret med vores online tilstedeværelse understreger Charlotte Weiss.

Yderligere oplysninger:
Direktør, Artium, Charlotte Weiss: Tlf. 26 23 97 57/ 33 12 34 88

Læs mere her

tags: biograf, København, internet, Tivoli, kunst, Facebook, Vesterbro, 1981, Design,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar