tirsdag den 18. september 2012

Svenske Coolstuff ansætter Patrick T. Rasmussen som dansk country manager

Den svenske Gadgets online forretning CoolStuff har styrket sin danske online forretning og har ansat den kun 24-årige dansker Patrick T. Rasmussen som Country Manager.
Patrick T. Rasmussen har i de sidste 3 år arbejdet med online marketing hos danske SPAMfighter, som ejes af de tidligere Jubii-stiftere Martin Thorborg og Henrik Sørensen.

CoolStuff har eksisteret siden 1999 og har kæmpesucces i flere nordiske lande og heriblandt Danmark. Virksomheden ligger stor vægt på god kundeservice, hurtige leverancer og sjove og anderledes produkter.

CoolStuff skal løftes til det næste niveau og vi skal skal blive endnu mere synlige i Danmark end vi i forvejen er. fortæller Patrick T. Rasmussen, som altså nu skal styre det svenske selskabs danske aktiviteter.

Produkterne er sjove, skøre og utraditionelle, eksempelvis kan man få et basketspil til de kedelige toiletbesøg, sjovt og praktisk tilbehør til smartphone og tablet, skøre køkkenartikler, sjove spil, elektronik og mange andre gadgets.

Der er en hel side med inspiration til gaveideer til fødselsdage, værtindegaver og julegaver på CoolStuff s danske hjemmeside , og da julen nærmer sig, er det oplagt at besøge www.CoolStuff.dk og få styr på julegaverne i god tid.

Man kan også se og teste produkterne ved at tage en tur over Øresund til Malmø, hvor CoolStuff har en butik lige ved siden af banegården i Malmø.

Patrick T. Rasmussen opfordrer i øvrigt til, at man tilmelder sig CoolStuff s Facebook side, følger debatter, indlæg fra danske kunder, får specielle tilbud og nyheder før alle andre.

###

Til redaktionen:
I er velkommen til at benytte denne pressemeddelelse helt eller delvist, og hvis der er yderligere spørgsmål eller produkter, som ønskes til test, kan der rettes henvendelse til en af undertegnede.

Kontaktinformationer:

CoolStuff Danmark
Patrick T. Rasmussen

CoolStuff AB
Kajsa Knapp,
CEO and Founder
Kajsa.Knapp@CoolStuff.se
+45 32 54 10 30
Web: www.coolstuff.se


Læs mere her

tags: Danmark, Jubii, Facebook, Malmø, Øresund, Martin Thorborg, julegave, pressemeddelelse,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar