torsdag den 27. september 2012

SmykkeSmuk - Vufferbeklædning, tilbehør og dyrevelfærd

SmykkeSmuk er en privat webshop, der støtter dyrevelfærd ved at donere et beløb til dyrevelfærd, når der sælges for et minimumsbeløb. tøjet er fest- og hverdagstøj som er meget populært i eksempelvis USA. Priserne er specielle ved, at uanset om det er den store hund eller den lille hund, der skal have nyt tøj, koster det nogenlunde det samme. Shoppen sælger envidere diverse tilbehør til hund og kat.

Ved køb hos SmykkeSmuk doneres 5 kr. af hvert køb (mindst 50 kr) til dyrevelfærd. Det kan dreje sig om hunde, katte, ræve, mink, hvaler, får, kaniner - mere eller mindre alt mellem himmel og jord af dyr, der har brug for hjælp.

Her i Danmark sker der desværre også både vanrøgt og dyrplageri. Det eneste, der kan afhjælpe og forhåbentligt helt eliminere dette, er oplysning og atter oplysning. Allerhelst skulle der være ressourcer til at grundlægge et dyrepoliti, da der ikke ligger nok af disse hos vort ordinære politi. Ved at oplyse forbrugeren om, at der doneres et beløb til dyrevelfærd, er det mit bidrag til, at man støtter, samtidigt med, at man kan købe et produkt. (Det ville være ønskværdigt, at dette var kutyme allesteds). Det er da ét sted at starte, da dyrevelfærd ikke prioriteres nok i vort folketing . Udtaler Hanne Larsen fra SmykkeSmuk

Læs mere her

tags: USA, Danmark, politi, hvaler,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar