torsdag den 27. september 2012

BilligCD.dk har fået e-handelsmærket

E-handelsmærket bliver mere og mere udbredt blandt landets seriøse netbutikker. I sidste uge blev BilligCD.dk godkendt af e-handels fonden, og fik tildelt e-handels mærket. BilligCD.dk har nu været online i et lille års tid, og selv om vi naturligvis i forvejen overholder lovgivningen i Danmark for e-handel, har vi alligevel ønsket at give kunderne en ekstra tryghed når de køber hos os , udtaler salgschef Peter Larsen fra BilligCD.dk.

Peter Larsen fortsætter: Vi lever i en tid hvor mange bliver udsat for forsøg på svindel når de handler i udlandet, eller modtager en anden vare end den man troede man havde bestilt. Det gør forbrugerne utrygge. BilligCD.dk er en dansk hjemmeside som sælger danske CD, DVD, Blu-Ray og Downloads til fornuftige hverdagspriser.

"Vi tror at mange danske forbrugere sætter pris på at den butik de handler i ligger i Danmark og har en kundeservice som rent faktisk svarer dig når du henvender dig. Nærhed på nettet giver tryghed- og nu hvor vi har e-handelsmærket kan forbrugerne være sikre på at BilligCD.dk lever nu op til skærpede krav i forhold til lovgivningen. Det giver ekstra tryghed"

Peter Larsen fortsætter: Med spil, og DVD handler det også om at være sikker på at man får et eksemplar med Dansk manual, danske undertekster, og at formatet rent faktisk passer til de maskiner som danskerne har hjemme i stuen . BilligCD.dk giver forbrugeren denne sikkerhed. Og skulle uheldet endelig være ude, kan man være sikker på at få løst sine problemer, nu hvor billigCD.dk også er godkendt af e-handelsfonden.

Læs mere her

tags: Danmark, lovgivning, udland, e-handel,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar