mandag den 3. september 2012

Post Danmark guider danskerne gennem e-handlen

Hvad gør man, hvis man fortryder et indkøb fra sin seneste digitale shoppingtur foran computeren Og er det bedst at betale med kreditkort eller gennem en kontooverførsel, når man handler på nettet

Svaret på disse og mange andre spørgsmål kan nu findes på websitet www.godehandel.dk, som samler al relevant viden til en nem og tryg e-handel.

- Der har manglet en samlet overskuelig guide, der fortæller om muligheder og rettigheder i alle e-handlens faser. Med god-ehandel.dk vil vi være med til at gøre e-handlen til en god og tryg oplevelse for endnu flere, siger Carsten Dalbo, chef for Post Danmark Logistik.

På www.god-ehandel.dk kan nye e-handlere blive ført gennem hele e-handlen fra start til slut. I gennem 10 trin som Tjek sælger , Sørg for sikker betaling og Hvis varen ikke kommer får brugeren tips til en nem og sikker e-handel.

Guiden kan også bruges af de mere rutinerede e-handlere som et opslagsværk, hvor man let kan få vejledning i forskellige situationer.

- Mange oplever på et tidspunkt, at de står og mangler viden om en konkret situation.
Derfor er siden også et nemt opslagsværk, hvor man hurtigt kan finde viden om netop den fase af e-handlen, man står i, siger Carsten Dalbo.

Og allerede i forbindelsen med julehandlen kan der blive god brug for den nye e-handelsguide. Ifølge nye tal fra Dansk E-handelsanalyse forventer hver fjerde dansker i år at købe julegaver på nettet.

- Vores vigtigste opgave er at sikre, at varerne kommer fra butik til kunde. Men med god-ehandel.dk vil vi også gerne være dem, som giver de e-handlende gode råd og vejledning, siger Carsten Dalbo.

Læs mere her

tags: Danmark, computer, julegave, e-handel,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar