tirsdag den 4. september 2012

Boghandel er blandt Danmarks mest lovende IT virksomheder

Med nomineringen til ComONs iværksætterpris Tech Guld 2010 er boghandlen Riidr blevet udnævnt til at være blandt landets mest lovende IT virksomheder. Dette er sket på baggrund af Riidrs udvikling indenfor det elektroniske bogmarked. Riidr er blandt de første i Danmark, som leverer danske e-bøger.

Vi er overbeviste om, at fremtidens boghandel er digital, og at den vil have et stort fokus på brugernes læseoplevelse i forskellige brugssituationer. Riidr har lyttet til, hvad mange kunder gerne vil have, og derfor har vi også sat et stort udviklingsprojekt i gang, for at kunne tilbyde vores kunder iPhone, iPad og Android læse applikationer, der gør dem i stand til at læse deres e-bøger på farten, siger Anders Breinholst, direktør for Riidr.

"Riidr er en ny og spændende virksomhed, som fokuseret satser på det danske e-bogsmarked. Vi står midt i en stor forandring af, hvordan man opfatter bogen som medie. Derfor er det vigtigt at følge med i, hvordan brugerne gerne vil læse e-bogen, og i det lys er Riidrs udvikling af en læse-applikation til bl.a. mobile enheder, som iPhone og iPad, et spændende tiltag, siger Cliff Hansen, forlagschef Gyldendal Digital.

Udviklingen omkring e-bøger sker så hurtigt, at det er svært at forudsige, hvad kunderne vil efterspørge om få år, derfor har Riidr valgt at give brugerne en central plads i udviklingen af deres løsning. Det vi kan sørge for er dog at tilbyde vores brugere de e-bøger, de ønsker. Riidrs online e-boghandel har i øjeblikket et katalog på omkring 3.000 e-bøger, men der vil ikke gå lang tid, før det antal er udvidet anseeligt, tilføjer Anders Breinholst.

Nomineringen kan følges på comon.dk
http://www.comon.dk/nyheder/tema/techguld/

Om Riidr
Riidr er stiftet i vinteren 2010 med det formål, at gøre det lettere for danskerne at købe og læse e-bøger. Netop lysten til at udbrede muligheden for at erhverve e-bøger var, hvad der motiverede de fem stiftere til at starte virksomheden Riidr. Virksomheden er uafhængig af forlag og boghandlere.

Læs mere her

tags: Danmark, 2010, direktør, Android, virksomhed, nominering, Gyldendal, iPhone, bogmarked, boghandel,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar