fredag den 14. september 2012

Billigsport24.dk sprænger rammerne!

Lille firma i Ringsted, har vokset sig stort! Så stort at man nu har været nødsaget til at flytte i nye lokaler, og opfinde en shop udvikling der kan tænke for personalet!

Denne lille ide der kom frem i lyset for ca. 5 år siden er nu blevet til en gigantisk ide, hvor mulighederne er enorme!

Det startede i et lille baglokale i den lokale Sportmaster Ringsted, hvortil det nu i år er blevet til eget lager med tilhørende kontor! Og hvorfor denne omskiftning Internet markedet er støt stigende, samtidig med at kravene fra kunderne bliver større og større!

Billigsport24.dk egen top 4 over succes kriterier de mærker fra kunderne:

- Trovædighed og tillid
- God og fornuftig pris på produktet
- En lynhurtig levering
- En nem hjemmeside

Ud fra denne prioteringsliste valgte billigsport24.dk at lave deres helt nye shop, med nyt revolutionerende design og en administration der hjælper personalet med at tænke!

Hele ideen bag ved det nye design på hjemmesiden er at alt er bygget op til kundernes fordel. Det skal være nemt nemt nemt!!

Og i den del som kunderne hos billigsport24.dk ikke kan se, nemlig "backenden" på shoppen, har man fået udviklet et system, der hjælper medarbejderene med at tænke!
Med udgangspunkt i kunderne og den lynhurtige levering, så er der udviklet et system, der hele tiden sørger for at fortælle medarbejdere, at denne bestemte varer er nu ikke længere synlig på hjemmesiden, og den skal bestilles igen!
Det hjælper kunderne til en langt bedre oplevelse med købet!

Men vigtigst af alt er troværdigheden på en hjemmeside. Har du ikke trovædighed, har du ingen kunder. Derfor er det utrolig vigtigt at du vinder dine kunders tillid og trovædighed! Alfa omega hvis du vil drive en Internet shop!

Læs mere her

tags: Ringsted,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar